What’s in a name?

“He led you to this hiding place / His lightening threats spun silver tongues / The red bells beckon you to ride / A handprint on the driver’s side / It looks a lot like engine oil and tastes like being poor and small / And popsicles in the summer…”

IMG_1191

Pitkään olen miettinyt oman blogin perustamista. Pohtinut, käännellyt, makustellut, kirjoitellut, kuvannut ja haaveillut. Ja tässä se nyt on. Vuosien jälkeen. Nimi tulee pienellä muokkauksella Neko Casen biisistä Deep Red Bells, joka on minulle mitä loistavinta yksinolomusiikkia. Ja lisäksi yltyvästä rakkaudestani tummaan punaan ja siniseen. Ja tottakai sininen ja punainen muistuttavat ajoistani toisessa kodissani kaukaisessa Alaskassa, Amerikan maalla. Mitä tämä blogi käsittelee? Milloin mitäkin. Asioita ja paikkoja joita pohdin, joita kuvaan, joita koen. Ihmisiä, rakkautta, matkoja, intohimoa ja elämää. Nykypäivästä menneisyyteen ja tulevaan. Tervetuloa.

For a long time I’ve thought about starting my own blog. Pondered, turned, tasted, written, photographed and daydreamed. And here it is. Years in the making. The name comes with a little tweak from Neko Case’s song Deep Red Bells, which for me is the most wonderful alone-music. And also from my increasing love for dark red and blue. And of course blue and red remind me of my times in my other home in the faraway land of Alaska on American soil. What is this blog about? Different things. Things and places I think about, photograph and experience. People, love, travels, passion and life. From today to the past and future. Welcome.

3 thoughts on “What’s in a name?

  1. Heips,Löysin tänne Blogilistan kautta ja pakko heti kommentoida, että jäin heti lukijaksi. Ihana meininki täällä, ja tässä onkin luettavaa illoiksi, kun vasta nyt pääsin mukaan.Oletko muuten ajatellut laittaa mobiiliversiota aktiiviseksi? Nimim kaiken kännykällä tekevä ;)Vaikkakin oma elämäni pysyykin paikallaan ja olemme perheeni kanssa landeutuneet, niin matkakuume piileksii tasaisesti taka-alalla ja tällaisia tarinoita on ihana lukea. Tervetuloa myös kurkkaamaan minun blogiani, vaikka eri maailmoista kirjoitammekin :)http://landeliving.blogspot.fi/?m=0-Minni

    Like

  2. Kiva kuulla että löysit perille, lisäsin nimittäin Blogilistalle vasta tänään. Ja ainahan on kiva saada kommentteja. 🙂 Mobiiliversio oli pois kun muokkasin taas sivukoodia ja halusin nähdä normiversion vielä itse omasta kännykästä… nyt taas päällä.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s