LA Story

Viime aikoina olen fiilistellyt keväällä 2011 tekemääni matkaa Losiin. En tiedä johtuuko se kenties tästä vuodenajasta, jolloin lehdet ovat jo pudonneet puista ja ilma on lähes aina harmaan synkeä, vai siitä, että Losissa olisi aina sopiva sää ulkoskeittaukselle ja muulle hengaamiselle. Siihen asti kunnes säät paranee tai matka ilmestyy horisonttiin on tyydyttävä halliskeittaamiseen ja näihin kuviin! Tämän postauksen myötä erityisterveiset ja suurkiitos upeista yhteisistä hetkistä ystävilleni Lauralle, Julialle ja Brettille Los Angelesin lämpöön…

Lately I’ve been reminiscing about my trip to LA in the spring of 2011. I don’t know if it’s because of this season when all the leaves have fallen and the weather is nearly always dull and gray, or maybe because LA would always have fitting weather for outdoor skateboarding or just hanging out. Until the weather improves or a trip appears in the horizon, I’ll have to content myself with inside skateparks and these pictures! With this post a special greeting and a big thanks for wonderful moments together to my friends Laura, Julia and Brett in the warmth of LA…

LAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAXLAX 

4 thoughts on “LA Story

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s