Alaskagram

Viimeksi matkustaessani Alaskaan pari vuotta sitten olin vielä täysin Hipstamaticin lumoissa ja hankinkin siihen silloin kaikki virtuaaliset lisäosat, objektiivit, filmit sun muut. Instagramiakin käytin, mutta siitä on tullut oleellinen osa arkea vasta viimeisen vuoden tai puolentoista aikana. Tykkään kovasti siitä, että voin säästää pieniä hetkiä päivittäisestä elämästäni puhelimeeni ja virtuaaliseen kansioon silloinkin kun en jaksa lukea ihmisten turhanpäiväisiä facebook-päivityksiä tai kun en ehdi kirjoittaa blogiin. Instagramin lisäksi minulla on kovassa käytössä myös appi nimeltä Photo365. Ideana on tallentaa sinne kuva vuoden jokaiselta päivältä ja olenkin ottanut tämän niin tosissani, että kuvia on kertynyt päivittäin jo puolentoista vuoden ajan! Itse käytän tähän juuri Instagram-kuvia, sillä niiden neliömäisen muodon vuoksi Photo365 -appin kalenterinäkymä näyttää eritysen mielekkäältä. Toinen hyväksi havaittu saitti on flickstagram.com, joka tuo automaattisesti kaikki kuvat Instagramista Flickriin ja tallentaa ne omaan kansioonsa. Viime viikolla löysin vielä uuden suosikkini eli Ifolorin oman iPhone-appin, jonka kautta kuvatilauksen voi lähettää suoraan puhelimelta painoon. Kuvat saapuvat kotiin postitse muutamassa päivässä. Minulla onkin eteisessä magneettiseinä, johon kiinnitän magneettiteipin avulla suosikkikuviani muistuttamaan minua kaikista niistä elämän hetkistä joista olen kiitollinen. Piristää muuten takuulla huonoinakin hetkinä.

Tässä teille vielä Alaskassa otettujen Instagram-kuvien lemppareita satunnaisessa järjestyksessä!

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled 

4 thoughts on “Alaskagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s