Som en dåre på spåre i Åre

Pääsin onnekkaana tyttönä mukaan Visit Swedenin järkkäämälle Pääsiäisreissulle Åreen ja Vemdaleniin. Kotiin palasimme eilen ja kuvasaldoa on kameran uumenissa vielä vaikka millä mitalla. WLP:n puolella seikkaperäisempää raporttia laskemisesta, mutta tässä myös teille pieniä paloja reissustamme. Åren paras kokemus lumilautailun ohella oli ehdottomasti moottorikelkkailu, joka sai ainakin itsellä aikaan uskomattoman vapauden- ja vauhdinhuuman. Tätä tekisin joka päivä jos asuisin pohjoisessa.

I was a lucky girl when I got to go along on the Easter trip to Åre and Vemdalen organized by Visit Sweden. We got back yesterday and I have endless amounts of more pics deep inside my camera. There’s a more detailed post over on WLP about snowboarding, but here are also some tidbits for you guys. The best experience in Åre, apart from snowboarding, was definitely snowmachining. It gave me an incredible thrill of freedom and speed. This is what I would do every day if I lived up North.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s