Iris

Tämä postaus on omistettu ystävälleni M:lle joka on vastikään muuttanut takaisin Alaskaan. Tuli puheeksi suosikkipaikat Juneaussa kesällä ja Point Bridget, jossa kaikki nämä kuvat on otettu, on ehdottomasti listani kärkipäässä. Kauneimpia näkymiä mitä tiedän. Ja villinä kasvavat iirikset ovat vain niin kauniita. 

This post is dedicated to my friend M, who has just recently moved back to Alaska. We started talking about favorite spots in Juneau during the summer and Point Bridget is definitely at the top of my list. Some of the most beautiful views I know of. And wild irises are simply breathtaking.

IMG_7253IMG_7201MuskegWhere's Waldo?Skunk CabbageIndian SummerIrisHolding onbridgettrailUrchinGrassBe beeLunch on a logBest friendsPibblePaw printsCloudberry 

2 thoughts on “Iris

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s