Last, but not least…

Viimeisiä, muttei suinkaan vähäisimpiä Alaskankuvia viedään. Olimme vierailuni viimeisenä torstai-iltana matkalla Auke Bayssa sijaitsevaan thai-ravintolaan illalliselle, mutta paikan tähtitieteellisen suosion vuoksi pöytää joutuu aina odottamaan tovin. Tapoimme aikaa rannalla ilta-auringossa. Näistä maisemista ja tästä seurasta ei voinut kylmyydestä huolimatta valittaa. Kunnes näemme taas!

These are some of the last, but definitely not the least of my AK pics. The last Thursday of my visit we were headed to the Thai restaurant in Auke Bay for dinner, but due to the astronomical popularity of the place, you always have to wait around for a table. We were killing time on the beach in the evening sun. Couldn’t complain about the view or the company despite the cold weather. Until we meet again!

IMG_1762IMG_1826IMG_1773IMG_1785IMG_1775IMG_1812IMG_1847IMG_1781IMG_1866 

2 thoughts on “Last, but not least…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s