Laponia

Joskus täytyy harrastaa myös kotimaanmatkailua. Ryhdynkin huomenna tuumasta toimeen kun lähden Vappua pakoon Lappiin, jossa ajattelin nauttia ehtyvästä lumesta ja lisääntyvästä aurigosta viikon verran.

Sometimes you have to travel domestically as well. I’m getting a head start tomorrow, when I’m escaping the Finnish May Day to Lapland, where I’m gonna enjoy the diminishing snow and intensifying sun for a week.

Road to Ylläs

En tiedä pääsenkö blogin ääreen loman aikana, mutta heitänkin teille siksi aikaa tehtävän. Eli pistäkää tulemaan postaustoiveita kommenttiboksiin! Totetutan niitä parhaani mukaan lomalta palattuani. 🙂

I don’t know whether I can get to the blog while I’m away, but I’ll give you a task for the meantime. So now’s your chance to request posts in the comments section! I’ll try to fulfill your wishes once back. 🙂

At the end of the road...FellsRainbowLapland sunset

Nämä kuvat ovat edellisillä Lapinreissuilla otettuja. Lähinnä vuosina 2005-07, ennen kuin palasin takaisin Alaskan lumille.

These pictures are from previous trips to Lapland. Mostly during 2005-07, before I returned to the Alaskan snows.

Sun & snowSnowFrozen

Viimeisen lumiloman jälkeen onkin hyvä palata takaisin pääkaupunkiin nauttimaan kesästä. Eikö olisi jo aika? Näiden kuvien myötä jäähyväiset lumelle ja talvelle. Until next time!

After this last snow vacay it will be good to come back to the capital city to enjoy summer. It’s about time right? Let’s bid snow and winter farewell through these pics. Until next time!

 

4 thoughts on “Laponia

  1. Mahtavia kuvia myös edelliseltä reissulta, joten uusia sitten vaan odotellessa 🙂 Eli ei muuta kuin erinomaista lomaa lapin maisemiin. -Milla PS. En saa kylläkseni noista blogin nimen yhtydessä vaihtuvista kuvista. Ne on ihan mielettömän upeita jokainen!

    Like

  2. Kiitos! Voi olla et keskityn tällä reissulla lähinnä urheilemaan, mut katotaan…Voisin ehkä tehä noista bannerikuvista jonkun postauksen, eli kiitos ideasta! 🙂

    Like

  3. Oikeastaan näitä sun kuvia katselis, vaikka olisit ottanut vaan otoksia aamupalapöydästä, sulla on jotenkin kuvasilmää 🙂 mutta reissukuvat ja -tarinat ilahduttaa (ja matkakuumeiluttaa) joka kerta takuuvarmasti!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s