Summer Surfin’

Tänä vuonna aion tehdä jotain varsin vallankumouksellista. Nopealla kelauksella olen viettänyt juhannusta Alaskassa, Oregonissa, Havaijilla ja useasti etenkin Hangossa. Tällä kertaa jään Helsinkiin ensimmäistä kertaa elämässäni katsastamaan kyläjuhlat, kaupunkikokot ja pihatanssit. Näiden eilisten Suomi-surf kuvien myötä toivotan hyvää Juhannusta kaikille. Safe travels!

This year I intend to do something quite revolutionary. Looking back, I’ve spent Midsummers in Alaska, Oregon and Hawaii, but mostly in Hanko. This time I will stay in Helsinki for the first time in my life to check out the block parties, city bonfires and traditional dances. With these Suomi-surf pics from yesterday I want to wish you all happy Summer Solstice. Safe travels!

IMG_2923IMG_2993IMG_3014

IMG_3092
IMG_3053IMG_3054
IMG_3135IMG_3145 

2 thoughts on “Summer Surfin’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s