On the Small Screen

Matkoilla tykkään ennen nukahtamista rentoutua ja katsoa leffoja yön hiljaisuudessa. Ennen latasin aina ennakkoon läppärille talteen kaikki katsomattomat sarjat ja elokuvat, mutta nykyään tähän löytyy helpompiakin ratkaisuja. Yksi näistä palveluista on Viaplay, joka tarjosikin muutamille meille bloggaajille ihanan elokuvaillan herkkujen kera jokunen viikko sitten. Pääsimme näkemään Woody Allenin “To Rome With Love” -leffan, joka aiheuttikin minulle sellaisen Italian kaipuun, että olen viime aikoina turvautunut erääseen italialaiseen ystävääni kieltä ylläpitääkseni.

While traveling I like to relax and watch movies at night before falling asleep. Before I used to always download my unwatched movies and tv-shows onto my laptop ahead of time, but nowadays there are some much easier solutions. One of these services is Viaplay, which offered a few of us bloggers a wonderful movie night with delicious treats some weeks ago. We got to see the Woody Allen movie “To Rome With Love”, which made me long for Italy so much, that lately I’ve had to resort to lengthy conversations with my Italian friend to brush up my Italian skills.

via-1

Mutta itse asiaan. Sain teidän onneksenne myös arvottavaksi yhden Viaplayn TV + Leffapaketin puoleksi vuodeksi. Eli pistäkäähän kommenttiboksiin tulemaan vastauksia siihen mikä leffa tai telkkarisarja Viaplayn tarjonnasta virittäisi sinut parhaiten tuleviin reissutunnelmiin. Arvon voittajan perjantaina 28.6. Kuvat ovat Viaplayn illasta!

But to the point. You guys are also fortunate, since I get to raffle out one of Viaplay’s TV + movie packages for six months. So let me know in the comments section, which movie or tv-show from the Viaplay selection would get you in the right mood for your upcoming travel plans. I’ll announce the winner on Friday June 28th. Pics from Viaplay’s event!

via-7via-14via-11via-17via-29via-27

Postaus yhteistyössä Viaplayn kanssa. Kuvat: Timo Soasepp.

This post is a collaboration with Viaplay. Pics by: Timo Soasepp.

7 thoughts on “On the Small Screen

 1. Haha, meinasin eka laittaa tähän vaan mun lempisarjan tuolta tarjonnasta mutta sitte lukkiin tehtävän uudelleen.. Ei varman Walking Dead olis ollu ihan oikia vastaus? :DD Mutta tuolta tarjonnasta osu silimiin An Idiot Abroad, joka on niin mahtavaa viihdettä että en kestä!

  Like

 2. Oon ollu kyllä niin kova kattoo leffoi, mutta kuitenkin silti noi kaikista vanhimmat klassikot on jäänyt multa paitsioon!! Esim. Neitoperho. Mutta kuitenkin hirveesti innostaisi kattoa uudempia kuten Ja saapuu oikea yö, Härmä ja ehdottomasti katsoisin toisen kerran Magic Miken…….!

  Like

 3. Reissuun ei ole valitettavasti mahdollisuutta päästä, mutta sitä suuremmalla syyllä viettäisin aikaa katsellen Täydellisiä Naisia. Olen telkkarista uusintojen myötä alkanut seuraamaan sarjaa ja olen jäänyt aivan koukkuun. Olisihan se toki hienompaa nähdä sarja hieman ripeempään tahtiin. 🙂

  Like

 4. Tarjonnasta näkyi löytyvän Nikita, jonka jaksoja jäi kiitettävästi katsomatta, ku kyseinen sarja pyöri subilla norjan reissun kans päälekkäin. :/ Pohjosta ollaan kyllä lähössä vallottamaan vasta heinäkuun puolvälissä, mut kyl tommonen paketti ois nasta nyt kun ei töitäkään oo 🙂

  Like

 5. Ja voittajaksi selviytyi Random.orgin toimiessa onnettarena – drum roll… – JENNY! Pistätkö mulle sähköpostia osoitteeseen deepredblues (at) gmail.com niin laitan sulle omat tunnukset heti kun saan ne Viaplayltä!

  Like

 6. Jenny – laitatko mulle sähköpostia mahd. pian osoitteeseen deepredblues (at) gmail.com. Saatkin tunnukset Viaplaylta suoraan!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s