Out and about in LA

Hello IG Travel Thursday – Los Angeles calling! Tässä ensimmäiset Instagram-terveiseni reaaliajassa. Neljän päivän jälkeen puhelimeen on kertynyt nämä… Matka on alkanut loistavasti ja olemme nauttineet suunnattomasti maisemista, lämmöstä ja auringosta.

Jos muuten mielit itsekin kaukaisen maan lämpöön on siihen nyt oiva tilaisuus Rantapallon kisassa, jossa voit voittaa matkan Thaimaahan kahdelle.

Hello IG Travel Thursday – Los Angeles calling! Here is my first Instagram-post in real time. After four days, this is what I’ve gathered on my phone… The trip has begun better than expected and we’ve immensely enjoyed the scenery, the warmth and the sun.

If you too are dying to get to someplace warm, now there’s an excellent chance to participate in Rantapallo’s contest and win a trip to Thailand for two.

Ja vielä ehtii mukaan Instagram Travel Thursdayhin. Tee postaus käyttäen Instagram-kuvia ja lisää linkki postaukseesi esim. Destination Unknown blogiin.

And you still have time to participate in IG Travel Thursday. Write a post using Instagram-pics and add the link to your post for example on the blog Destination Unknown.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

24 thoughts on “Out and about in LA

 1. Jos näistä kuvista ei tule kaipuu Kaliforniaan niin mistä sitten? 🙂 Onneksi saan sentään koko syksyn purkaa blogiini heinäkuista road tripiä ja palata jatkuvasti ihaniin muistoihin 🙂

  Like

 2. Nämä kuvat ovat olleet aivan mahtavia, olen fiilistellyt näitä jo tuolla Instagramin puolella. Mahtavaa matkan jatkoa teillä, täällä fiilistellään virtuaalisesti matkassa mukana!! 🙂

  Like

 3. Upeita matkakuvia Losista ja mika ihana ilma siella nayttaa olevan. Naita onkin ollut kiva seurata Instagramista livena ja odotetaan lisaa innolla!

  Like

 4. What beautiful shots. Love them. Thanks for joining us this week, and taking the time while traveling, too.

  Like

 5. Mun on myös pakko palata paremmalla ajalla sun blogin arkistoihin heti kun mun silmät taas kestää enemmän tätä ruudun tuijottelua… 🙂 Ihania juttuja!

  Like

 6. Voi miten ihana kommentti! Seikkailu oli kyllä alku- ja loppumatkasta ihan kohdillaan, mitä nyt keskivaiheilla koettiin lieviä seikkailullisia vastoinkäymisiä.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s