Taking it all in

Matka on ohi, vakuutusasia on vetämässä ja toivon, että kaikki päättyy hyvin. Paluu on ollut raskas. Ei ainoastaan nyt jo pimenevien syysiltojen ja takanapäin olevien kesämuistojen vuoksi, mutta myös henkilökohtaisella saralla tapahtuvien myllerrysten. Yritä tässä nyt sitten käydä läpi niin ihania kuin kaameitakin muistoja loppupeleissä aivan fantastiselta reissulta. Minun täytyy kuitenkin ilokseni todeta, että tällä kertaa selvisin liki täysin ilman jetlagia. Paluupäivänä menin nukkumaan noin puolilta öin ja heräsin aamulla seitsemän jälkeen. Sen jälkeen en ole kärsinyt lainkaan tyypillisistä jetlagin oireista, toisen päivän pieniä krapulatärinöitä lukuunottamatta.

Sunnuntain kunniaksi julkaisen nyt toisen osan kuvista, jotka kävin läpi viime viikolla heti reissusta palattuani, samalla kun vuodatin katkeria kyyneleitä varastettujen kuvien vuoksi. Kunnes asiat mielessäni ja sielussani nyt rauhoittuvat ja saan taas jonkunlaisesta elämänilosta kiinni, lätkäisen nämä nyt tänne pelkin lyhyin kuvatekstein.

The trip is over, insurance claims have been submitted and I hope that everything ends well. The return has been tough. Not just due to the darkening autumn nights and the memories of the summer past, but also because of something going on in my personal life. Trying to sort through such beautiful, as well as horrible memories from such a fantastic trip is simply exhausting. I am however glad to report that this time I survived without nearly any jetlag at all. The day of our return I went to bed around midnight and woke up after seven the next morning. After that I haven’t really had any typical symptoms of a jetlag, just some slight hangover shakes on the second day.

In honor of this Sunday I’m publishing the second part of the pictures I went through last week, just after I’d gotten back home, while I was still shedding bitter tears over all the stolen photos. Until things have sorted themselves out in my mind and my soul and until I’ve again gotten a hold of the joy of life, here are some pics with just brief captions.

IMG_6028

Taking it all in above Laurel Canyon

IMG_6173

Baywatching on Zuma Beach

IMG_6325

Curious little fella

IMG_6543

Laguna Beach

IMG_6486

On top of Topanga Canyon

IMG_6577

Griffith Park at sunset, with Century City in the distance

IMG_7576

Breathtaking views by the Bright Angel Trailhead

IMG_7490

Sunrise at Mather Point

IMG_7744

Surviving the heat on Route 66

IMG_7823

No photshopping here – at Saguaro Palm Springs

IMG_7855

Endless music at Amoeba

IMG_7859

Literal corner of Hollywood/Highland

IMG_7865

Everybody comes to Hollywood… trying to make it in the neighborhood.

IMG_8024

Trying to grasp the humongous size of the Grizzly Giant

IMG_8200

Like being in a painting at Glacier Point

IMG_8331

In a meadow at Yosemite Valley

IMG_8524

Painted Ladies in San Francisco

IMG_8599

On the Powell-Hyde Line

IMG_8866

Pigeon Point Lighthouse

IMG_9155

Lavender in Santa Barbara

IMG_8979

Sunset at Big Sur

6 thoughts on “Taking it all in

 1. Samat sanat ku Eveliinalla! Mun suosikki on tuo motellikuva, motellit on niin parhaita! Tsemppiä selviytymiseen, onpahan syytä tehä vastaavanlainen reissu uudelleen, kun pitää päästä uudelleen ottamaan ne kuvat…

  Like

 2. Kiitos Eveliina! Piti vielä itsekin palata noihin kuviin jotta tajuaisin miten ihania paikkoja sitä pääsikään taas näkemään… 🙂

  Like

 3. Jos tarkoitat tuota Palm Springsin kuvaa niin se taisi kyllä olla ihan täysverinen hotelli, veikkaisin että 4 tähteä ainakin! 🙂 Niin ihana tuo puulialue. Lilluttiin siellä Liisan kanssa pimeässä tähtitaivaan alla.Seuraavan kerran haluaisin vain kansallispuistoihin. Ehkä reittiä Yosemite, Grand Teton, Yellowstone, Glacier National Park tjsp. Onneksi nyt on aikaa suunnitella. Mullakin saattaa jäädä ensi vuosi vähemmälle matkailulle koska putkiremontti tulossa. 😦

  Like

 4. Jälleen kerran hienoja kuvia! Missä muuten olitte San Franciscossa yötä, eli onko majapaikkavinkkiä heittää? Vai vietiinkö teillä majapaikalta ne tavarat?? Onneksi vietiin vain tavarat ja ootte itse kunnossa!

  Like

 5. Jälleen kerran hienoja kuvia! Missä muuten olitte San Franciscossa yötä, eli onko majapaikkavinkkiä heittää? Vai vietiinkö teillä majapaikalta ne tavarat?? Onneksi vietiin vain tavarat ja ootte itse kunnossa!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s