Lost and Found

DSC_9012

Hi, this is me!

Koska matkakuvien käsittelyssä ja kaiken tapahtuneen prosessoinnissa ja järjestelemisessä menee nyt pidempään kuin olin kuvitellut, postaan nyt pienen väliaikaraportin. Long story short, jälleen kerran. Kun sain vihdoin matkaseuran kanssa kuvat vaihdettua ja sumplittua, ja tulin kotiin eräs lauantai, mielessäni kunnon kotoilu ja kuvien värkkääminen… kosahti vanhan kunnon iMacini kovalevy. Mikä on todennäköisyys, että muutaman viikon sisällä yksi läppäri pöllitään valvotusta tilasta keskellä päivää ja uskollisesti palvellut pöytäkone simahtaa yhtäkkiä ilman varoitusta? No sain kuin sainkin uuden kovalevyn tilalle, jotain kuvia ja tietoja pelastettua backupinkin (!!!) petettyä minut ja jotain hienoa sentään seurasi. Löysin nimittäin kasan (ja siis tuhansittain) kuvia entisestä elämästä ja vanhoilta reissuilta. Niitä selaillessa ja sortteeratessa on mennyt tovi, joten matkapostausten kera palaan pian. Toivottavasti jo huomenissa. Tässä kuitenkin kovalevyltä pelastettuja helmiä Oregonista, jotka pääsivät heti banneriin. Ai niin, ja kyllästyin pyöristettyihin reunoihin ja siistin hieman lookia ja blogin kuvausta. Toivottavasti tykkäätte.

Because it’s taking me longer than expected to sort through all the travel pics and to process and organize everything that has happened lately, I’ll post a brief interim report. Long story short, once again. When I finally got the girls together and we exchanged pics from the trip, I got home one Saturday, thinking of proper homing and fixing pics… only the realize that the hard drive of my iMac went kaboom. Now what are the odds that within just a few weeks my laptop gets stolen out of a supervised space in the middle of the day and my trusty desktop computer fizzles out all of a sudden, without a warning? Well, fortunately I got a new hard drive, managed to recover some pics and info even after my backup too (!!!) failed me and ended up with something good at least. Because I found a stack (aka. thousands) of pics from my former life and old trips. It’s taken me a while to sort through them all, so I’ll be back shortly with more travel posts. Hopefully already tomorrow. Here are a few saved gems from Oregon, which already made the banner. Oh, and I got sick of the rounded corners and went for a sleeker new look and blog description. Hope you like it.

8420867383_7dffd176d5_h

Tillamook Bay, OR

8420863421_94cbe327ce_h

Yaquina Bay Bridge, OR

Haystack Rock

Haystack Rock, OR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s