Santa Barbara Bliss

Tämän viikkoinen Instagram Travel Thursday vie meidät ajassa taaksepäin vuoteen 2011 ja erääseen lempparikaupunkiini Santa Barbaraan. Kyllä, olen instagrammaillut jo keväästä 2011, jolloin vihdoin päivitin iPhone 3G:ni ja pääsin testailemaan erilaisia kuva-appeja. Kuvia onkin kertynyt tähän päivään mennessä jo 4755 kpl. Se on aika huisi määrä se! Kontrastina vanhoihin kuviin olen lisännyt alle tuoreempia tuotoksia viime reissulta. Näistä huomaa hyvin kuinka olen vuosien mittaan kehittynyt instakuvailussa, ja kuinka myös kuvanlaatu on parantunut huimasti uuden iPhone 4G:n myötä. Santa Barbara on kuitenkin säilynyt ennallaan, yhtä kauniina!

This week’s Instagram Travel Thursday takes us back in time to the year 2011 and to Santa Barbara, one of my favorite cities. Indeed, I have been instagramming since the spring of 2011, when I finally updated my iPhone 3G and got a chance to try out all the different photo apps. Up until today I have already taken 4755 pics. It’s quite a lot! As a contrast to the older pics, I’ve also added some newer shots from our last trip. By looking at them you’ll notice how I’ve improved at taking insta-pics and how the image quality has also improved radically after upgrading to an iPhone 4G. Santa Barbara however has remained the same, as beautiful as ever!

SB1

Santa Barbara, 2011

Untitled

Santa Barbara, 2013

Ihastuttava Santa Barbara on kuulunut suosikkeihini jo heti ensisilmäykseltä. Kaupunki on rento, merellinen ja vehreä. Joka kerta kun palaan paikalle totean, että täällä voisi viettää pidemmänkin tovin. Toistaiseksi se pidempi tovi on vielä toteuttamatta.

The charming Santa Barbara has been a favorite ever since I first set foot there. The city is laid back, maritime and green. Every time I return, I tell myself that I could spend a bit longer here. For now this dream of a longer while remains unrealized.

SB2SB5

Santa Barbara, 2011

Untitled

Santa Barbara, 2013

SB6SB7

Santa Barbara, 2011

Untitled

Santa Barbara, 2013

Muutosta on myös tapahtunut siinä, että edellisellä kerralla tyydyin pelkästään ihastelemaan skeittiparkkia kaukaa ja unelmoimaan siitä, että jonain päivänä osaisin itsekin skeitata. Siitä unelmasta todella tuli totta, koska tällä kertaa skeittailin sujuvasti parkissa kaikkien poikien seassa!

There has also been a change in the fact, that last time I only contented myself with admiring the skate park from afar and dreaming of one day knowing how to skate. That dream actually came true, because now I leisurely skated around the park with all the boys!

SB9

Santa Barbara, 2011

Untitled

Santa Barbara, 2013

Vielä ehtii osallistua Instagram Travel Thursdayhin. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järjestäjien blogit: Destination UnknownKaukokaipuu tai Running with Wild Horses.

There’s still time to participate in Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination UnknownSkimbaco Lifestyle and House of Anaïs.

 

21 thoughts on “Santa Barbara Bliss

 1. Santa Barbara looks the same, i.e. gorgeous on both trips. Maybe you have a better camera on the phone now though as new photos are sharper? I thing I noted is that there always seems to be sunshine – so unlike in San Francisco!

  Like

 2. Mun piti ihan tsekata sun innostamana, että millon itse aloitin instagrammailemaan ja siitä on nyt 78 viikkoa eli puolisentoista vuotta. (: Santa Barbara näyttää kauniilta ja ihanaa, että sä pääsit toteuttamaan yhden unelmistasi siellä.

  Like

 3. I do have a better camera indeed! The 4G has been amazing. Hopefully I'll get an upgrade in the next year though, my battery life is not what it used to be… 🙂

  Like

 4. Joo, kyllä se vaatikin jokusen haaverin ennen kun homma oli vihdoin hanskassa. Nyt pitäis vielä saada sairastelun jälkeinen motivaatio kohdalleen hallikauden alkamisen kunniaks… 🙂

  Like

 5. joo, mulla oli aluks piilossa oleva profiili ainakin vuoden verran ja ihan alkuun en tienny mihin feediin ne kuvat oikein meni, joten "käsittelin" ne ig:ssä omaks iloks ja poistin ne sieltä saman tien. sittemmin on tullu opittua instagramista yhtä sun toista. ja onneks kuvat jäi talteen ainakin flickstagramin kautta flickriin.ja kiitos Nella ♡

  Like

 6. Meillä Santa Barbara jäi kesällä välistä, kun tutkimme ennakkoon, että yöpyminen olisi maksanut ainakin kesä-heinäkuun vaihteessa melkoisen paljon enemmän kuin muualla. Yövyimme sitten San Luis Obispossa ja meille tulikin ihan hauska ilta siellä, vaikkei se merenrantakaupunki olekaan. Yleisesti ottaen kaikki Kalifornian pienet ja isommatkin kaupungit oli kyllä todella jees 🙂

  Like

 7. Gorgeous! I'm so glad I found your blog this week. Anyone that shares my love of Alaska (and the lower 48 of course) and takes beautiful photos is someone that I want to follow 🙂

  Like

 8. Huippu tunnelma kaikissa kuvissa, oli puhelin mikä vaan 🙂 Kiva vertailla kuvia eri reissuilta ja mahtavaa, että tällä kertaa pääsit skeittailemaan!

  Like

 9. No on siellä varmaan hintavampaa kuin muualla, mut mun mielestä ehdottomasti sen arvosta. Sieltä löytyy myös paras hotellisänky missä oon ikinä yöpyny! 🙂 Ja kyllä, Kalifornia on erittäin jees.

  Like

 10. I'm glad you found your way here too! Alaska is my number one love – now and forever. Stay tuned for pics from Southeast AK soon.You have some great photos as well, will have to have a closer look when I get the chance. 🙂

  Like

 11. Ja joo, olet tosiaan ollut jo kauan Instagramin asialla! 🙂 Itse aloin tosiaan vasta viime kesän (2012) alussa. Ihania kuvia, näyttää hyvältä jopa tuolla huonommallakin kameralla kuvattuna. Nähdään pian Helsingin satamassa!! 🙂

  Like

 12. Kiitos, taas kerran! Joo kyllä mäkin vielä opettelen… joillakin on niin huikean visuaalisesti virheettömiä feedejä että! Mun uus lemppari tällä hetkellä on Flickstagram, kannattaa koittaa. 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s