Virginia is for Lovers

Tiesin aina, että on olemassa osavaltio nimeltä Virginia, mutta en tiennyt siitä paljoakaan. Kun olin Romaniassa kesäyliopistossa vuosia sitten, tapasin pojan jonka paidassa luki: “Virginia is for Lovers”. Ihmettelin aina mistä tuo lause tuli, mutten ikinä saanut sitä selville. Kunnes vihdoin viime vuonna eksyin vahingossa Virginiaan.
I always knew that there was a state called Virginia, but I didn’t know much about it. When I was at summer University in Romania years ago, I met a guy who’s shirt read: “Virginia is for Lovers”. I always wondered where the saying came from, but I never actually found out. Until I accidentally ventured into Virginia last year.

#virginia

Lähdimme autolla matkaan Tennesseen puolelta, ja ajelimme jokivartta pitkin metsään, josta lopulta päädyimme yllä olevan kyltin luokse. Kyltin kohdalla anelin matkaopastamme Earlia pysähtymään, jotta saisin itsestäni kuvan hienon kyltin luona. Samalla reissulla selvisi, että “Virginia is for Lovers” on yksi viime vuosisadan suosituimpia markkinointisloganeita, joka on ollut käytössä jo 60-luvun lopun Mad Men aikakaudelta ja levinnyt kuin kulovalkea, samalla kun se on nostanut osavaltion turismia huikeisiin lukemiin.
We set out from the state of Tennessee by car and drove along a river into the woods, and finally ended up at the above road sign. When passing the sign I pleaded for our travel guide Earl to stop the car, so I could get a picture of myself with the fancy sign. During the same trip I found out that “Virginia is for Lovers” is one of the most successful advertising slogans of the last century, it has been in use since the Mad Men era of the late 1960’s and spread like a wildfire, while significantly increasing the state’s tourism.

#virginia

#virginia

Etelävaltioiden lippu, eli Konfederaation lippu on tavallinen näky täällä päin. Se on kuitenkin ajan saatossa ollut hyvin ristiriitainen symboli.
The Southern Flag, aka. the Confederate Flag is a common sight around here. It has however even been a cause for a lot of controversy over the years.

#virginia

Tämä pikkiriikkinen riippusilta oli kaltaiselleni korkeanpaikankammoiselle melkoinen kauhistus. Piti kuitenkin uskaltaa astua sillalle ihailemaan maisemia.
This tiny suspension bridge was quite the horror for a person as fearful of hights as myself. I still had to dare step onto it to be able to admire the scenery.

#virginia

#myself in #virginia

#bridge #tennessee #kingsport

#vintagesign

Pienestä Gate Cityn kylästä löytyi jos jonkinmoisia hienoja vanhoja kylttejä, joita bongailin innolla.
The small town of Gate City offered all kinds of old signs, which I was eager to explore.

#cupcakes

Jopa kuppikakut maistuivat Virginian puolella erinomaisilta.
Even the cupcakes tasted exceptional over in Virginia.

#virginia

#jesus

Vain Etelävaltioista voit löytää näin hienon tarran ovenpielestä.
Only in the South can you find this great of a sticker by the door.

Vielä ehtii osallistua Instagram Travel Thursdayhin. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järjestäjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu tai Running with Wild Horses.
There’s still time to participate in Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Anaïs.

 

20 thoughts on “Virginia is for Lovers

 1. Looks lovely – and can I just say I though you were wining at us in that photo. Then I realised you just were squinting he he he

  Like

 2. Tuo pieni valkoinen talo on niin sympaattinen! Tosi kivoja kuvia taas ja aina oppii jotain uutta, enpä itsekään tiennyt tuosta sloganista.

  Like

 3. Virginia on kyllä meikäläiselle aikamoinen musta-aukko, hieman maisemat tosin muistuttavat itselleni tutummasta Georgiasta. Ja riippusillalla pelkäsin muuten minäkin tuossa hetkinen sitten Irlannin puolella… 🙂

  Like

 4. Joo kyltit on ihan mahtavia, varsinkin tuolla Etelässä. Äidin ystävä Earl halusi ehdottomasti pysähtyä useamman kerran tienvarteen kuvaamaan entisaikojen kylttejä ennen kun ne häviävät… tuli siis itsekin napattua muutama kuva. 🙂

  Like

 5. Minä myös! Mulla on päässä jo seuraava roadtrip-reittihahmoteltuna, vaikka en tiedä että miten ja milloin sinne vois päästä. Mutta nuo etelävaltiot kiehtoo kovasti! Ihana oppia blogeista uusia juttuja sitä odotellessa, että reissu realisoituu…

  Like

 6. Meillä on äidin kanssa myös jotain kehitteillä Etelävaltioihin. Viime kerralla Charleston ja Savannah jäi nimittäin näkemättä myrskyvaroituksen vuoksi… katsotaan miten ja milloin päästään reissuun. Kuulemma pitää mennä niin kauan kun äidin jalat vielä kantaa. Tähän sanoisin vielä, että äidin jalat kantaa vielä pitkään koska se on sellainen energiapakkaus, että minuakin välillä hirvittää! 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s