Palm Springs

IMG_7825

Kun valitsimme hotellia Palm Springsista halusimme jotain todella erityistä. Eikö se olekin paikan koko poitti? Kunnon resortti kaikilla mukavuuksilla, uima-allas ja poreamme, tottakai. Ja koska viipyisimme vain yhden yön, oli hintahaarukkamme oikeastaan aika joustava.
When picking a hotel for Palm Springs we wanted to get something fancy. Isn’t that the whole point of going there? A resort with exquisite amenities, a pool, a jacuzzi and the works. And since we were only spending one night, we were quite flexible about the pricing.

IMG_7821

Hotelliksi valikoitui lähinnä ulkonäön perusteella nimihirviö The Saguaro Palm Springs, a Joie de Vivre Boutique Hotel. Illalla saapuessamme väsyneinä, koko päivän reissanneina Palm Springsiin, tuntui oikean hotellin löytäminen laakson resorttiviidakosta lähes mahdottomuudelta. No, perille päästiin kuitenkin ja muiden mennessä liki saman tien nukkumaan, päätimme vielä Liisan kanssa suunnata poolialueelle yöuinneille. Siinä me vähän ihmettelimme, että eikö me oltu otettu huonetta mountain view’lla, kun mitään vuoria ei kertakaikkiaan näkynyt. Voitte siis kuvitella kuinka leukani loksahtivat avatessani aamulla verhot ja nähdessäni tämän.
Mostly based on looks we picked The Saguaro Palm Springs, a Joie de Vivre Boutique Hotel, with such a monster of a name. As we arrived in Palms Springs at night, after having traveled the entire day, we had a bit of difficulty finding the right hotel in the seemingly endless maze of resorts. Well, we finally got there and as the others almost immediately went to bed, Liisa and I decided to head to the pool for a nightly swim. We kinda wondered about the fact that we’d picked a room with a mountain view and we just couldn’t see any. So you can imagine my amazement when I awoke the next morning, opened the curtains and saw this.

IMG_7823

Ennen kun pystyin nappaamaan nämä kuvat hotellihuoneen parvekkeelta, piti kamera ensin jättää ulos sopeutumaan vartiksi, jotta ulkoilmasta kondensoitunut kosteus häviäisi kennolta ja linssistä. Latasin tästä samasta näkymästä myös kuvan instagramiin ja facebookiin, johon joku kommentoi, että “hieman” olin photoshopannut. No ei edes tarvinnut.
Before I could snap these photos from the hotel room balcony, I first had to leave the camera outside for fifteen minutes to acclimate and let the condensed humidity evaporate from my lense. I uploaded a pic of this same view to instagram and facebook, to which someone commented that I’d done “a bit” photoshopping. Well, I didn’t even have to.

IMG_7828

Palm Springsin etäisyydet tuntuivat älyttömän pitkiltä. Tiet olivat suoria ja palmujen reunustamia, eikä niillä näkynyt paljoakaan elämää muutamien autojen lisäksi. Matkan jälkeen luin Wikipediasta, että Palm Springs on pinta-alaltaan kuntansa ylivoimaisesti suurin kaupunki.
The distances in Palm Springs seemed ridiculously long. The roads were straight and lined by palm trees and you couldn’t see any people, apart from the few cars passing by. After the trip I read on Wikipedia that Palm Springs is by far the largest city by land area in Riverside county.

IMG_7839

Ajaessamme ulos Palm Springistä matkallamme Desert Hillsin Premium Ouletiin viettämään aamupäivää, ilmestyi eteemme jos jonkinmoista ihmeteltävää. Tien vasemmalla puolella näkyi pelkkää erämaata ja tien oikealla puolella oli istutettu, hoidettu ja kasteltu keidas. Kontrasti oli häkellyttävä.
As we were driving out of Palm Springs on our way to the Desert Hills Premium Outlet, we were met by such strange sights. The left side of the road was just plain desert and the right side was home to a planted, cared for and watered oasis. The contrast between the two was mind-blowing.

_MG_1237

Viimeisenä ihmetyksen aiheena oli jo illalla pimeässä huomaamamme tuulimyllyt. Mutta niitä ei ollutkaan vain muutamaa, vaan oikeastaan koko laakson suu oli täynnä niitä. Tästä Liisan auton ikkunasta nappaamasta kuvasta saatte hieman osviittaa siitä kuinka paljon niitä olikaan.
The last cause for amazement were the windmills we’d already seen at night in the dark. But there weren’t just a few like we’d figured, but actually the whole mouth of the valley was full of them. In this picture, which Liisa snapped from the car window you can get some kind of idea.

 

4 thoughts on “Palm Springs

 1. Moi! Löysin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi ja taidanpa jäädä seurailemaan ihan jo tämän postauksen perusteella (ja kyllä nuo edellisetkin vakuuttivat mitä nyt ehdin taaksepäin lueskella :D). Tosi kauniisti asetellut kuvat ja tekstit! Tyylikästä katseltavaa ja helposti luettavaa. Tykkään! 🙂

  Like

 2. Upeaa! Ja mun on pakko päästä Palm Springsiin ja jsut tohon samaan hotelliin, tuo on niiin upean näköinen. Miks kaikki mun kommentit alkaa aina samoilla sanoilla? 😀 Mutta tuo hotla on niin makean näköinen että en kestä!

  Like

  1. Sä oot kyllä niin hotellihifistelijä et ehdottomasti pitää päästä! Ja vaikka sun kommentit alkaa aina samoilla sanoilla ei sillä oo niin väliä. Ne piristää mua joka kerta! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s