End of Year

Miten pukisi sanoiksi sen mikä on pyörinyt mielessä viime aikoina? Olen aloittanut lukuisia postauksia, pystymättä kuitenkaan saattamaan niitä loppuun tai löytämättä pään sisältä mitään järkevää sanottavaa. Viime aikoina minulla on lievästi sanottuna ollut vaikeaa ja mieli on ollut todella maassa. Toivon kuitenkin, että uusi vuosi, kevään valo ja tulevat matkasuunnitelmat muuttavat mielentilaani. Kun käyn läpi näitä kuluneen vuoden matkakuvia, olen kiitollinen kaikesta siitä mitä olen kokenut. Nyt yritän vain pysyä aktiivisena, ja uskoa että tuleva vuosi alkaa paremmissa merkeissä. Kiitos teille jotka olette ystäviä siellä internetin syövereissä, luette, tykkäätte ja kommentoitte. Se lämmittää mieltä enemmän kuin uskottekaan. Tässä menneen vuoden matkat kiteytettynä.
How to put into words what’s been going through my head lately? I’ve started numerous posts, without being able to finish them or without having anything meaningful to say. Lately I’ve been having a hard time and I’ve been feeling really down. I’m still hoping that the new year, the light of spring and future travel plans will change my state of mind. While browsing through these travel pics from the past year, I feel so grateful for everything I’ve experienced. Now I’ll just try to keep myself active and to believe that next year will start with more of a bang. Thanks to you who are my virtual friends in the magical world of the internet and that you read, like and comment. It warms my heart more than you’d imagine. Here are this year’s trips and experiences summarized.

Alaska

I enjoyed some magnificent sunny and snowy days with my family and friends in my beloved AK. I took lots of pictures, ate plenty and enjoyed it all more than ever.

fishcreekview

IMG_1364

IMG_1708

IMG_1571

IMG_0918

IMG_1518

Åre & Vemdalen

Sun, snow, activities and friends. Sponsored by the wonderful people at VisitSweden.

IMG_2156

IMG_2265

Lapland

More snow, friends, snowboarding, skateboarding and excitement in the very North of Finland.

photo 3

KeaSkatesLapland

Summer in Finland

Sun, swimming, friends, my dog and the bliss that was Finnish summer.

IMG_3369

IMG_3462

IMG_3505

Roadtripping in CA, NV and AZ

This was the most awaited trip of the year with some truly unforgettable places, scenery, memories and experiences. It was also time shared with some of my bestest friends.

IMG_6111

IMG_6173

IMG_6245

IMG_6720

IMG_7576

IMG_7780

IMG_7823

IMG_8274

IMG_8664

IMG_8866

IMG_9155

IMG_9182

Instagram Travel Thursday goes Stockholm!

Travel bloggers were united for a weekend through instagramming, photos, experiences and new friendships. Thanks to Destination Unknown, Skimbaco and TallinkSilja and to all the others who participated. You know who you are!

IMG_9476

IMG_9491

Barcelona & Montserrat

A trip back to the city and the scenery I fell in love with in my early 20’s. Nostalgia, sun, old friends, new friends, food and reflection.

IMG_9950

IMG_9838

IMG_9743

IMG_0053

IMG_0061

IMG_0138

Thanks to Suvi and Lahja for the pics I’m featured in!

6 thoughts on “End of Year

 1. Wau mikä matkavuosi sulla on ollut! Tää sun blogi on kaunein, mitä oon ikinä nähnyt, oikeesti. Tosi kivasti toteutettu postaus sekä sisällöllisesti että visuaalisesti. Mutta voi kurjuus, että sulla on vielä vaikeudet jatkunut ❤ Etähalirutistus täältä jetlagin ja flunssan keskeltä. Elämä on kyllä vuoristorataa. Jaksa vielä vähän aikaa ja taas on paremmin, I promise!

  Like

 2. Mietin alkuun, että missä vaiheessa sä muka Alaskassa oot käynyt, kunnes muistin, että mehän tavatiinkin vasta joskus huhtikuussa! Tuntuu, että olisit ollut kuvioissa jo paaaljon pidempään 🙂 Hieno reissuvuosi on sinulla takana ja sisältää tosiaan monia hetkiä joista olla kiitollinen. Toivottavasti vuosi 2014 jatkaa reissujen osalta sinulla samaa rataa, mutta muuten on vireeltään onnellisempi kuin tämän vuoden loppu oli. Toivottavasti törmäillään tulevan vuodenkin aikana moneen kertaan 🙂 -Milla

  Like

 3. Multa ihan samat sanat ku Millalta! Mietin että vhaat, miks mulla on menny vähän ohi tuo sun Alaskan-reissu, ja sitten tajusin minäkin että ainiin, se oli ennen ku me tutustuttiin. Että ei olla oikeesti tunnettu ko alle vuosi, vaikka tuntuu että oltais tunnettu ihan hirmu kauan kauemmin.

  Hirmuisesti tsemppiä tähän hetkeen ja toivotaan parempaa ensi vuotta! ❤

  Like

 4. Kävin kommentoimassa jo aikaisemmin mutta jostain syystä kommenttia ei näkynytkään kun nyt tulin vielä kurkkaamaan. Koitetaas uudelleen. Ja niin. Siis upeita kuvia tietty! Ja toivottavasti vaikeudet jäävät vuoteen 2013 ja seuraava vuosi näyttää paremmalta!!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s