Why I ♥ L.A?

Kävin tänään Fulbright Centerissä NAME:n ja Helsingin Suomi-Amerikka Yhdistyksen tapahtumassa puhumassa Alaskasta, ja siitä inspiroituneena ajattelin tässä lähiaikoina väsätä teille postauksen Alaskan erikoisuuksista. Mutta ennen sitä täytyy vielä palata Losiin. Koska tänään tilaisuuden loputtua jäin jutustelemaan suosikkikohteistani Jenkeissä ja jouduin taas kerran perustelemaan jollekin miksi oikeastaan pidän Losista. Näiden kuvien jälkeen ei ehkä enää tarvitsisi perustella. Tiedän, että Losi on vaikea kaupunki monelle turistille, mutta kuten olen aiemminkin sanonut on siitä tullut yksi suosikkikaupungeistani tutustuttani siihen paikallisten kautta. Pitää vain tietää minne mennä. Osasta kuvista kiitos Suville ja Liisalle… sillä kuten muistanette joutui osa karuun Oaklandiin ja sieltä ajasta ikuisuuteen. Reissu oli silti ikimuistoisin hetkeen ja kiitos siitä kuuluu eritoten reissukumppaneille. Love you guys.
Today I was at the Fulbright Center speaking about Alaska at an event organized by NAME and Helsinki’s Finnish-American Association and I was so inspired that I thought I’d put together a post about Alaskan peculiarities for you guys very soon. But before then I still have to go back to LA. Because today again after the event I stayed behind to talk to someone about my favorite destinations in the US and once again I had to justify my love for LA. After these pics I’d probably not have to explain anymore. I know LA is a difficult city for many tourists, but after I’ve gotten to know it better through my local friends it’s become one of my favorite cities. You just need to know where to go. Thanks to Suvi and Liisa for some of the pics… because as you might recall some of mine were taken to Oakland and lost forever. The trip was still unforgettable, mostly due to my travel companions. Love you guys.

IMG_3819

_MG_0740

_MG_0670

_MG_0734

_MG_0755

_MG_0759

_MG_0760

_MG_0790

_MG_0792

_MG_0799

_MG_2151

_MG_0803

IMG_6039-2

IMG_6046-2

IMG_6061-2

IMG_6071-2

_MG_0962

IMG_6555

IMG_3876

IMG_3897

IMG_3880IMG_3823IMG_4533

IMG_4233

IMG_3898

IMG_3909

IMG_3934

IMG_9199

_MG_2126IMG_4290IMG_3938

IMG_3963

IMG_3971

IMG_3982

IMG_3988

IMG_3991

IMG_4037

IMG_4189

IMG_4556

IMG_9307

IMG_9306 

25 thoughts on “Why I ♥ L.A?

 1. Mää kuolen miten ihanalta taas näyttää! Oikeasti taas hyperventiloin. Te reissaajat ootte myös niin ihkun näköisiä, ettei paremmasta väliä. Mää luulin, että ne San Franin kuvat oli täydellisiä, mutta ei. Tämä on täydellinen! Just tuolta elämän pitää näyttää. piste.

  Like

  1. Kiitos sulle kun luit ja kommentoit! Mä NIIN haluaisin tonne takas nyt, yritän pitää sormet ojossa et ostankin lentolipun jonnekin muualle tänä vuonna… 🙂

   Like

 2. Voi Kea, tällaiset postaukset on ihan kiellettyjä! Meillä kun ei ole mahdollisuutta lähteä uudelleen Losiin ennen kuin kesällä 2015. Ehkä. Nyt alkoi taas polttelemaan ihan mahdottomasti! Mekin tykästyttiin kaupunkiin todella paljon. Tosin muutenkin ollaan viime vuosina pyöritty yllättävän paljon Jenkeissä 🙂

  Like

  1. Mua kaduttaa vähän itteänikin että kajosin noihin kuviin taas! Nyt tekis nimittäin mieli vaihtaa suuntaa ja lähteäkin Kaliforniaan eikä jonnekin ihan muualle… Muistelinkin että teillä meni Losi ihan putkeen ja tykkäsitte kovasti. 🙂

   Like

 3. Ihania kuvia taas kerran! 🙂 LA kiinnostaa, mutta ei ehkä vielä lähitulevaisuudessa tule lähdettyä sinne. Tai eihän sitä koskaan tiedä!

  Like

 4. En kestä miten ihana postaus tää on! Just meinasin tehä vähän saman tyyppistä koostetta Losista ja siitä miten se kaupunki iski muhun ainakin ihan täysillä! Meillä oli ihan mahtava porukka ja ihan käsittämättömän upee reissu. Kiiiitos<3 Mä en kertakaikkiaan voi ymmärtää miten losista ei tykkäis!! 😀

  Like

 5. Tiiätkö mitä Kea mun on nyt aivan pakko päästä LA:han. Oot ehkä eka joka on nätisti puhunut kyseisestä kaupungista, monet ovat sanoneet etteivät pidä yhtään… haluan nähdä itse ja sitten muodostaa mielipiteeni mutta näiden kuvien perusteella tykkään jo nyt!

  Like

 6. Vitsi tää hei toimi hyvin! Musa ja kaikki sai omatkin fiilikset ihan sfääreihin ja haaveilemaan. Oikeastaan tuntui kuin olisi ollut hetken mukana. Kiitos!

  Like

  1. Haha. Kunnon Cali-girlsejä ollaankin… skedet, uskottavuus ja kaikki! Kiitos Laura, tuo on kyllä yks ihanimmista paikoista maan päällä. 🙂

   Like

 7. Kai sitä pitää vielä kolmannenki reissunaisen tulla hehkuttamaan 😀 Oli kyl tapahtumarikas, inspiroiva ja unohtumaton reissu, kiitos Kea & Suvi. Ja ihana postaus…. Voi ku sais upottaa hampaat protein style burgeriin ja mennä kruisii rantabaanaa!

  Liisa

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s