Malibu Barbie

Viime aikoina olen ollut todella iloinen. Niin iloinen, että olin oikeastaan jo unohtanut miltä oikea elämänilo tuntuu. Iloisuuteen on monta syytä, mutta ehkä suurin niistä on talven jäljiltä esiin tullut aurinko. Aurinkoa riitti myös eräällä rannalla Malibussa viime elokuussa. Sanasta Malibu minulle tulee aina mieleen Malibu Barbie, joten laitetaanpa nyt kaikki likoon bikinikuvien kera. Ja jos joskus päädytte Malibuun, niin siellä on mielestäni kaksi suorastaan pakollista nähtävyyttä: Zuma Beach + Neptune’s Net = ♥
Lately I have been really happy. So happy, that I had already forgotten what real joie de vivre felt like. There are many reasons for my happiness, but maybe the biggest one of all is the sun, which has finally reappeared after the winter. We also had plenty of sun on a certain beach in Malibu, last August. The word Malibu always reminds me of Malibu Barbie, so let’s go all in with bikini pictures and all. And if you ever end up in Malibu, there are two places you absolutely have to visit: Zuma Beach + Neptune’s Net = ♥

IMG_6210IMG_6196IMG_6218_MG_0900IMG_6191

_MG_0904

IMG_6245

IMG_6299IMG_6305
_MG_0923IMG_6271
IMG_6316
IMG_6268_MG_0927IMG_6325
IMG_6238

IMG_6342

_MG_0938

IMG_6351

IMG_6424
_MG_0931_MG_0933
IMG_6429

IMG_6443

IMG_6447

IMG_6455

IMG_6465
IMG_6475 

20 thoughts on “Malibu Barbie

 1. Mää oon sanaton näistä kuvista. Vapaus ja täydellisyys näyttää tältä.

  Taidankin tästä lähteä lentokentälle vaikka viimeisillä rahoilla 😀

  Like

 2. Me ei käyty Malibussa, vaikka viimeisen päivän aktiviteetiksi suunnittelinkin sitä. Mutta näyttää samantyyliselle, kuin Laguna Beach. Ootko käyny siellä? 🙂 Samoin minulle tuli mieleen Santa Barbaran postauksesta, että sekin muistutti jossain määrin San Luis Obispoa, jossa me käytiin Santa Barbaran sijaan majoitushinnoista johtuen. Hauska siis nähdä näitä paikkoja, missä ei käyty, ja verrata niitä muihin. Ensi kerralla voidaan sitten valita hieman erilainen reitti 🙂

  Like

  1. Lagunassa on mun mielestä monin verroin enemmän ihmisiä kuin Malibussa. Olen käyny ja onhan se kaunis, mutta kovin erilainen kuin Malibu. Mun mielestä Malibussa pääsee lähemmäs luontoa, mikä on yleensä se mitä mä haen. San Luis Obispossa en oo kunnolla käyny, täytyy ehdottomasti laitaa listalle! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s