Helsinki, Skate City

Joskus unohdan tämän blogin. Mutta vain silloin kun olen liian kiireinen ollessani ulkosalla, elämässä arkeani. Viime aikoina arki on ollut vahvasti sitä, mille sydämeni sykkii kaikkein eniten. Ystäville, skeittiparkeille ja skeittaamiselle. Se on myös ollut paras mahdollinen tapa nähdä kotikaupunkiani eri kulmista ja arvostaa kevättä ja lisääntyvän valon määrää.
Sometimes I forget about this blog. But only when I’m too busy being outside, living my day-to-day life. Lately life has mostly been about the stuff my heart yearns for. Hanging out with friends, going to skate parks and skateboarding. It has also been the best way to see my hometown from different angles and to appreciate spring and the increasing amount of light.

Skate City 1

Muutama vuosi sitten elämäni muuttui täysin. Päivittäisen lumilautailun loistaessa poissaolollaan, aloitin lonkkaroinnin ja tapasin kaikki nämä upeat uudet ihmiset. Kun ensimmäinen kesämme yhdessä päättyi, ydinporukkamme jatkoi edelleen skeittauksen pariin. Niin paljon on tapahtunut sen jälkeen. Olen tutustunut lukemattomiin uusiin ihmisiin, jotka täyttävät elämäni nuoruudella, naurulla ja onnella joka päivä. Olen oppinut jotain aivan uutta, mutta samalla niin osuvaa minua varten. Olen myös tutustunut minulle aiemmin tuntemattomiin kulmiin kotikaupungistani. Helsinki on antanut minulle syyn jäädä ja elää joka päivä täysillä. Se on myös antanut minulle niin ihania uusia parhaita ystäviä. Tiedätte kyllä ketä olette. ♥
A few years ago my life changed completely. In the absence of daily snowboarding, I started longboarding and met all these awesome new people. As our first summer together came to an end, the core group of us continued on to skateboarding. So much has happened since then, I’ve gotten to know countless new people, who fill my life with youth, laughter and joy every day. I’ve learned something completely new, but so fitting for me and I’ve gotten to know previously unknown corners of this city I call home. Helsinki has given me a reason to stay and to live life to the fullest every single day. It has also given me such wonderful new best friends. You definitely know who you are. ♥

Skate City 2

Nämä kuvat on otettu pääsiäisviikon aikana eri puolilla Helsinkiä. Mm. Vuosaaressa, Suutarilassa, Kaivopuistossa, Hermannissa, Mustikkamaalla ja Vallilassa.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.

These pics were taken during Easter week all around Helsinki; among others in Vuosaari, Suutarila, Kaivopuisto, Hermanni, Mustikkamaa and Vallila.

This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Anaïs.

25 thoughts on “Helsinki, Skate City

  1. Joo tuo jäätelö on ihan parhaita juttuja Helsingissä. Magin perhe on lähtöisin italiasta ja se on edelleen pieni perheyritys. Kannattaa ehdottomasti maistaa joskus, jos et ole jo maistanut. Forumistakin löytyy niiden kiska joka on auki vuoden ympäri. 🙂 Parhaalta se kuitenkin maistuu tuolla Kaivarin rannassa…

   Like

 1. Rohkeus ei minulla riittäisi skeittaukseen, mutta voi että odotan, että täällä puhdistettaisiin tiet ja pääsisi vetämään rullaluistimet jalkaan ja nauttimaan niiden kanssa keväästä!!! 😀 Tällä hetkellä täytyy vain tyytyä pyörään, joka vie kauniille ja rentouttaville paikoille.

  Like

  1. Hei, pyörät kuin pyörät! Musta on ihanaa että jokaiselle löytyy jotakin. En mäkään olis aiemmin uskaltanu skeitata, mutta näin tässä on vaan päässy käymään. Ehkä se rohkeus on mulla kasvanu näin vanhemmiten, vaikken edelleenkään suostu korkeuksiin tai syvyyksiin lähtemään… 😀

   Like

 2. Elämää täytyy myös muistaa oikeasti elää, blogi kyllä on ja pysyy eikä se mihinkään katoa. 🙂 Pitäisi itsekin muistaa tuo kun netissä tulee roikuttua melko paljon.

  Et usko, löysin vanhempieni varastosta mun vanhan skeittilaudan. Mun on ihan pakko kokeilla sitä tässä lähipäivinä!

  Like

  1. Mä vaadin saada nähdä kuvaraporttia sun paluusta skeittilaudalle!! Ja oon samaa mieltä tuosta että pitää muistaa elää välillä. Tosin huomaahan sen, että kun ei postaa niin kävijämäärät laskee heti. Täytyy nyt vähän sentään skarpata. Onneks lähden taas reissuun nyt lauantaina ja saan uusia kuvia ja koettua muutakin kuin tätä kotiseutumatkailua!

   Like

 3. Hih, voi kun itsekin joskus unohtaisin blogini… 🙂 Tai ehkäpä kyse ei ole niinkään blogeista, vaan itsensäilmaisukanavista, usein ulkosallakin mietin tarinanpätkiä mielessäni ja kuvitan niitä samanaikaisesti kameralla.

  Tuon tunteen siitä kun löytää sen oman jutun mitä kautta elämä tavallaan mullistuu tiedän hyvin, itselleni se iski aikas monta vuotta sitten koskimelonnan muodossa ja se onkin sitten muokannut elämästä oikeastaan sen mitä se nyt on. Ei me täällä Norjassakaan ilman melontaa oltaisi…

  Ihania kuvia taas, kiva nähdä vähän erilaistakin Helsinkiä!

  Like

  1. Kyllä mäkin mietin näitä juttuja, mutta nyt kun mulla ei ole omaa kotia eikä nettiä tilapäiskodissa on aika vaikeaa pysyä langalla niin usein kuin yleensä. Helpompi paeta ulos ja muihin harrastuksiin. Odotan innolla minkälaisia kuvia saan napattua viikonloppuna alkavalta Lapin-reissulta!

   Ja musta tuo sun koskimelonta on aika lailla samanlainen elämäntapavalinta kuin mun skeittauskin. En mäkään niin haikailis tietyille reissuille, ellei olis tuota lautailuharrastusta taustalla. 🙂

   Like

 4. Tästä ja sun pääsiäisen Facebook-statuksesta välittyy niin ihana onnellisuus, että siitä tulee tosi hyvälle tuulelle itsekin! =) Ihanaa, että oot löytänyt oman juttusi! Se on kyllä parhautta!

  Like

  1. Joo, on se kyllä mun juttu tää skeittaaminen. En voi kieltää. Ja oon siitä välillä niin onnellinen että pakahdun. Kun skeittaan unohdan usein elämässä olevat ikävätkin asiat. Ja se pitää mielen virkeänä ja positiivisena… 🙂 Ihana Ulla, ihana kun kommentoit. Tuun sun jutuista aina niin hyvälle tuulelle! ♥

   Like

 5. Ihana kirjoitus! Hienoa, että olet löytänyt omat juttusi. Kokeilin joskus teininä skeittausta ja opin jopa ollien :D. Mutta siihen se jäi, hieno laji, mutta jokaisella on ne omat mielenkiinnon kohteensa. Ja tuo ystävyys ❤

  Like

  1. Wuhuu Teea, ollie on jo aika kova suoritus! Moni tyttö ei välttämättä opi sitäkään täysin tai käyttämään sitä niinkun ehkä pitäis esteiden ylittämiseen ja muuhun. Mulla on sattunu harvinaisen hyvä tuuri kun ystävät ja laji kohtas jotenkin täysin! Ja parasta on vielä se, että oppii koko ajan uutta ja sen konkreettisesti huomaa…

   Like

 6. Mä oon niin aidosti iloinen, että oot löytänyt skeittaamisen riemun ja saman henkiset, oikeat ihmiset sun ympärille ja siihen harrastukseen. Sun skeittihommista huokuu aina super positiivinen fiilis. Ja on huippua, että jaat sitä meillekin. (:

  Like

  1. Joo, se kesä yhdessä muutti kaiken! Just muisteltiin viikonloppuna sitä meidän lyhkäriä ja niitä kuvausreissuja ja mietittiin, että onko siitä tosiaan vaan pari vuotta. Mutta siitä poiki niin hyviä asioita, ettei voi kun olla iloinen joka päivä… 🙂

   Like

 7. Voi ihana tuo kahden jäätelön kuva veden rannalla! 🙂 En muuten olisi kuvien perusteella arvannut, että kyse olisi Helsingistä -Selvästikään en tunne kaupunkia juuri rautatieaseman ja lentokentän ulkopuolelta!

  Like

  1. Juu, täällä on nähtävää vaikka millä mitalla. Ja niin tälläisestä länsi-Helsinkiläisestä saaristolaistytöstä onkin tullut itään ja pohjoiseen päin kallistuva siltojen alla viihtyvä raggari. 😉

   Like

  1. Joo, joskus käy niinkin, että sitä omaa intohimoa pitää ettiä ihan kolmekymppiseksi asti. Toisaalta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ja olen tästä harrastuksesta ihan sietämättömän onnellinen. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s