Vappu Levi

Parina viime vuotena olen paennut Helsingin villejä vappuhulinoita Lapin lumisille rinteille. Olin melkein pettynyt sunnuntaina, kun saavuimme junalla Lappiin, todetaksemme vain sään olevan masentavan sateinen ja ankea. Mutta maanantain sarastaessa tapasin vanhan skeitti/lonkkariystäväni, joka on töissä täällä sesongin ajan, ja lähdimme yhdessä laskemaan. Silloin lomani sanoi klik, ja siitä kaikki lähti.
The past couple of years, I’ve escaped the hustle and bustle of May Day in Helsinki to the sunny slopes of Finnish Lapland. I was almost disappointed this past Sunday as we arrived to Lapland by train, just to find our Lappish spring weather rainy and gloomy. But as Monday rolled around, I got together with an old friend from skate/longboarding, working here for the season, to hit the slopes, it all just came together.

Untitled

Tiistaina matkustimme lumimyrskyssä autolla Rovaniemelle skeittamaan, shoppailemaan ja riehumaan. Seuraavana päivänä heräsimme päivän kestäneen lumisateen päätteeksi täydellisen aurinkoiseen puuterilumiseen päivään. Onnellisuus maksimoitu. Tuntuu siltä, etten ole ollut näin onnellinen ja fyysisesti rikki pitkään aikaan. Tunnen todella tehneeni jotain joka solullani, ja se vain kertoo siitä että hauskaa on ollut. Lisää kuvia Canon 7D:ltä ja uudelta laajislinssiltäni tulossa pian.
On Tuesday we drove to Rovaniemi in a snowstorm for skateboarding, shopping and the works. The next morning we awoke after the day-long dump to a bluebird day with a foot of powder. Magnificence multiplied. Feels like I haven’t been this happy and physically exhausted in a long time. I can feel everything I’ve done in every muscle and bone and it just means it’s been one hell of a ride. More pics from my Canon 7D and my brand new wide angle lens, coming up soon.

Untitled

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Anaïs.

18 thoughts on “Vappu Levi

 1. Vappu Levillä on näyttänyt kovin kauniille Instagamissa 🙂 Itse vietin vappuaattoa käymällä hammaslääkärissä (mistä sain loppupäiväksi täysin puutuneen kasvonpuoliskon) ja viimeistelemällä workshop-paperia. En kyllä olisi edes muistanut vapun olemassaoloa, jos lähikauppa ei olisi mennyt kiinni jo kuudelta!

  Like

  1. Mun mielestä Vappu ja monet muutkin juhlat on sinänsä aika yliarvostettuja. Mun mielestä ne parhaat juhlat on yleensä sellasia joita ei liiemmin suunnitella. Mutta Lapin Vappu oli kyllä harvinaisen kaunis!

   Like

 2. Haha, niin hauskaa että nää matkasit pohjoiseen vappupakoon ja mää tulin tänne etelään! 🙂 Nähhään pian!<3

  Like

  1. En mäkään voinu uskoa aluks kun tultiin junalla perille ja satoi vettä taivaan täydeltä. Onneks vappujumalat oli sentään meidän puolella ja saatiin tälle keväälle vielä yksi kunnon lumimyrskykin… 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s