Waterfalls in Rondane

Viime viikolla yksi tämän vuoden unelmistani vihdoin toteutui kun pääsin ystävien kanssa pitkälle viikonloppureissulle Norjaan. Vuoria osasinkin odottaa, mutta ehkä hieman yllättäen minua ihastuttivat tällä kertaa kaikkein eniten juuri vesiputoukset. Tässä joitakin uskomattomia maisemia Rondanen Kansallispuistosta.
Last week one of my dreams for this year finally came true as I got to travel to Norway with a group of friends for a long weekend. I knew to expect mountains, but a bit surprisingly I was mostly fascinated with all these amazing waterfalls. Here are some incredible views from Rondane National Park.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled 

Kiitos Sadulle järkkäilyistä ja emännöinnistä sekä Pingviinimatkojen Millalle ja Juusolle, ja archie gone lebanonin Inkalle ja Karimille matkaseurasta. Erityiskiitos kuuluu vielä Nermo Hotellille majoituksesta, Heidal Raftingille majoituksesta ja aivan upeista aktiviteeteista, sekä Europcar Norjalle autosponsoroinnista. Oli aivan mahtava nappiinmennyt reissu!
Thanks to Satu for organizing and hosting and Milla and Juuso of Pingviinimatkat, and Inka and Karim of archie gone lebanon for the travel company. Very special thanks go out to Nermo Hotell for lodging, Heidal Rafting for lodging and wonderful activities, and Europcar Norway for sponsoring us with a car. This trip was a home run all the way!
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Anaïs.

43 thoughts on “Waterfalls in Rondane

 1. Aivan mahtavia kuvia, Norjaan on kyllä vielä joku päivä päästävä! Näyttää mahtavalta reissulta ja jo instassa noita kuvia ihastelin!

  Like

 2. Seurasin instassa teidän reissua ja todella upeita maisemia on kyllä ollut! Olen matkustanut Norjassa paljon lapsena, ja muistan sieltä juurikin hienot maisemat, mutta en mitään yksittäistä enkä osaisi edes sanoa, olenko käynyt tuolla 🙂 Pitäisi siis lähteä uusintakierrokselle!

  Like

 3. En edes osaa päättää mikä noista kuvista on minun suosikki mutta henkäisin kyllä syvään tuota ylintä kuvaa kun näin sen instagramissa. Vasta instaan liittynyt poikaystäväni joka ei normaalisti tykkää ollenkaan valokuvauksesta oli sitä mieltä että tuo on hienoin vuorikuva mitä hän on nähnyt ja haluaa opetella ottamaan samanlaisen 😀

  Like

  1. Oho, nyt tuli hieno kohteliaisuus! Nöyrimmät kiitokset poikaystävälle, ja tsemppiä instakuvaukseen. Siihen jää kyllä ihan koukkuun… 😀

   Like

 4. Kaikki vesiputoukset mitä mä olen käynyt katsomassa on olleet sellaisia ohuita vesiliruja. Nuo oli mahtavia. Tuollaisiahan niiden kuuluukin olla!

  Like

  1. Jenni – näissä oli kyllä nyt paljon vettä kun mittarilukemat oli yli kahdenkympin ja lumet sulamassa, mutta kyllä näissä aina virtaa vettä ihan mukavasti. Ja loppukesästäkin jos vähän satelee, nämä vuoristojoet & putoukset voivat paisua aikas mahtaviin mittoihin!! 🙂

   Like

 5. Ihanaa aina lukea, että unelmia on käynyt toteen! Nuo vesiputoukset näyttää kyllä upeilta! Ja tuossa on ekassa kuvassa on maailman parasta roadtrip-henkeä – aah mahasta ottaa ihana vapaus, loma, ystävät ja elämä! =)

  Kea-kaunokainen tykkään myös kovasti sun galaksit räjäyttävistä leggareista 🙂

  Like

  1. Mun leggarit on oikeastaan äidin. Se niitä galakseja räjäyttää toiminnallaan. Aika kreisi leidi!

   Ja road tripin nyt on ihan parhaita. Kyllähän me se tiedetään, vai mitä Ulletin? ♥

   Like

 6. En ole tosiaan käynyt kuin Pohjois-Norjassa, mutta jestas että etelässäkin on upeaa! Miksei Suomessa ole vuoria? 😀

  Like

 7. Oli kyllä mahtava seurata teidän reissukuvia IG:ssä, niin upeita maisemia. En tiennyt, että Norjassa on vuorien lisäksi noin upeita vesisuihkuja! En ookaan vielä päässyt siellä koskaan käymään, mutta se pitäis ehdottomasti korjata 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s