Nevelfjellet

Tuntuu hassulta ajatella, että vain pari viikkoa sitten huitelin näissä Nevelfjelletin lumisissa maisemissa. Kesä on lähtenyt käyntiin äärimmäisen kiireisenä. On remonttia, evakkoasumista, rullalautailutapahtumia, koiran kanssa oleilua ennen kuukauden paussia ja muita käytännön järkkäilyjä… reilun viikon päästä alkaa nimittäin tämän vuoden hartaimmin odotetuin loma, kun lennän vajaaksi pariksi viikoksi Alaskaan ja sieltä eteenpäin unelmien road tripille kohti Yellowstonea ja muita uskomattomia kansallispuistomaisemia Yhdysvaltojen luoteisosissa. Tästä reissusta vielä lisää tuonnempana, mutta nyt lähdetään naapurimaamme Norjan jylhiin maisemiin.
It feels funny to think, that just a few weeks ago I was wandering around these snowy landscapes of Nevelfjellet. Summer has started with a bang. Busy as ever. I’m renovating, still living in other people’s corners, organizing skateboarding events, hanging out with the dog before one month’s absence and trying to stay afloat… in just over a week, the most awaited trip of the year will begin, as I fly over to Alaska for a couple of weeks and from there onward to Yellowstone and the Pacific Northwest for the road trip of my dreams and some amazing National Parks. So more about this trip later on, but now we’ll travel back to the rugged views of Norway.

IMG_0963IMG_0935IMG_0945IMG_0946IMG_0954IMG_0959IMG_0999IMG_0980IMG_0981IMG_1026IMG_0985IMG_1022 

4 thoughts on “Nevelfjellet

  1. Terkkuja täältä Sjoalta, on myöskin hassua että te olitte täällä vain pari viikkoa sitten! Niin paljon on ehtinyt tapahtumaan jo teidän reissunkin jälkeen! Ja kohtahan sä taas lähdet reissuun, noita Alaska kuvia ja kuulumisia odotan kyllä innolla!

    Like

  2. Ihana nähä nää sunki kuvat! Vitsi tuntuu omituiselta, että tuosta on niin vähän aikaa, tuntuu että siitä olis jo monta viikkoa. Hullua!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s