Point Bridget

Viime viikolla odotin kieli pitkällä aurinkoista päivää, sillä halusin nimittäin ehdottomasti päästä käymään suosikkipaikassani Point Bridgetissä. Tämä ranta sijaitsee noin 36 mailin päässä Juneausta, noin 4 kilometrin patikan takana kimmeltävien kukkaisniittyjen katveessa. Point Bridgetin erikoisuus onkin matkan varrella tiheään muuttuva kasvusto ja niityillä ja rannoilla kasvavat villikukat, etenkin violetit iirikset. En ollut käynyt tällä rannalla nyt neljään vuoteen, ja oli jo aikakin palata. En turhaan muistanut sen olevan maailman kaunein paikka.
Last week I was eagerly awaiting a sunny day, because I was dying to hike out to my favorite place Point Bridget, which lies about 36 miles outside of Juneau, a 2.5 mile hike away beyond the glistening wildflower meadows. The specialty of Point Bridget is the variable vegetation along the way and the wildflowers growing on the meadows and the beach, especially the purple irises. I hadn’t been back to this beach in four years, and it was about time I went back. It wasn’t in vain that I remembered it being the most beautiful place ever.

Point BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint BridgetPoint Bridget 

6 thoughts on “Point Bridget

  1. Alaska ja Pohjois-Norja eivät eroa maisemiltaan kovin paljon! Yllättävän samankaltaisissa maisemissa seikkailtiin viikonloppuna. Jopa kasvit näyttävät olevan pääosin samoja 🙂

    Like

  2. Siis miten nättiä!!! Oon töiden puolesta viime aikoina tutkinut Yukonia jonkin verran ja Alaskaa siinä sivussa ja vitsi vie että ovat kauniita paikkoja. Välillä tekisi mieli ottaa hatkat kaupungista pitkäksi aikaa ja lähteä asustelemaan luonnon keskelle, noissa sun maisemissa ei ois mitään vikaa.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s