4th of July

Hyvää Amerikan itsenäisyyspäivää Alaskasta! Juhlallisuudet alkoivat jo eilen grillijuhlissa ylenpalttisen ruokamäärän, jelloshottien ja ilotulitteiden kera. Vuorokauden vaihtumista juhlistettiin ulkona rannalla, vuorten siintäessä horisontissa, vuoroveden ollessa matalalla. Nämä ystävät, joiden kanssa olen viettänyt jo niin monta itsenäisyyspäivää ovat se perimmäinen syy miksi oloni on aina haikea ollessani toisaalla heinäkuun neljäntenä päivänä. Juhlat jatkuvat tänään pitkälle yöhön, ja huomenna nousen lentokoneeseen aamukuudelta lentääkseni Seattleen matkan seuraavaa etappia varten.
Happy Independence Day from Alaska! The festivities began yesterday with a barbecue with exorbitant amounts of food, jelloshots and fireworks. At midnight we celebrated the occasion on the beach, with the mountains on the horizon and the tide all the way out. These friends that I’ve spent so many Independence Days with in the past are the main reason why I always feel sad and emotional when I’m elsewhere on July 4th. The partying will go on until late today as well and tomorrow I will get on a plane at 6AM to fly down to Seattle for the next leg of my journey.

IMG_3553IMG_3568IMG_3541IMG_3543IMG_3567IMG_3501IMG_3516IMG_3504IMG_3544IMG_3518

3 thoughts on “4th of July

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s