Snoqualmie Falls

Road trippi alkoi tänään päiväretkellä Snoqualmien putouksille, jotka tulivat tutuksi Twin Peaksistä. Sieltä matka jatkui vielä eteenpäin Roslyniin, jossa kuvattiin toinen kulttisarja Villi Pohjola. Näistä lisää myöhemmin, mutta tässä pienet kuvamaistiaiset, ennen kun jätän koneen hoitoon Seattleen suunnatessamme eeppiselle road tripille. Matkan aikana meitä voi seurata instagramissa nikeillä @keamar ja @dtlsuvi.
Road tripping began today with a day trip to the Snoqualmie Falls, which were made famous by Twin Peaks. From there we continued on to Roslyn, where they filmed the other cult series Northern Exposure. More about these later, but here is a sneak peek into some photos before I’ll leave my computer here in Seattle as we head on an epic road trip. During our trip you can follow us on instagram under @keamar and @dtlsuvi.
IMG_4067
IMG_4111
IMG_4096
IMG_4140

6 thoughts on “Snoqualmie Falls

 1. Ooohhh! Twin Peaks-fanina tuolla on joskus päästävä käymään! Luin jostain vähän aikaa sitten, että se talo joka oli Laura Palmerin kotina sarjassa, olisi myynnissä.

  Like

  1. Joo, mä luin saman jutun. Se talo ei tosin tainnu olla tuolla putousten lähellä, vaan Seattlesta pohjoiseen vaikka moni juttu kuvattiinkin tuolla Snoqualmien ja North Bendin maisemissa. 🙂

   Like

 2. Ihanaa reissua, toivottavasti sujuu kaikki kuin elokuvissa! Tosi mukava olla kotona, mutta kyllähän noita kuvia katsellessa tulee polte takaisin tuttuihin maisemiin, instassa ollut kuva autosta Washingtonin rekkareissa ei paljoa helpottanut.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s