Clear eyes, full heart, can’t lose…

Yksi sana riittää kuvailemaan tunteitani viimeisen kuukauden jälkimainingeissa. Kiitollinen. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut matkustaa, nähdä ja kokea jotain sanoinkuvaamattoman hienoa rakkaan ystävän kanssa. Tässä koosteena teille kuvia matkan varrelta. Olen vielä muutaman viikkoa kiinni remppahommissa, mutta heti kun arki koittaa voin ajan kanssa palata tuhansien kuvieni pariin ja postata niitä syksyn viileinä tunteina muistuttamaan siitä kuinka hienoja elämyksiä olen saanut mahdollisuuden kokea. Kiitos teille, jotka jaksatte seurata mukana vaikka viime aikoina blogin puolella on ollut hiljaista. Joskus on vain pakko mennä, kokea ja elää elämää täysillä.
One word is enough to describe my feelings in the aftermath of the last month. Grateful. I’m grateful for having been able to travel, to see and experience something indescribable with a dear friend. Here is a compilation of pictures from our travels. I will be completely consumed by my renovation for a few more weeks to come, but as soon as I can get back to my daily grind I can return to my countless photos and post them in the cool hours of the fall to remind myself of the extrodinary experiences I’ve been fortunate to have. Thanks for staying with me though it has been very quiet on the blog lately. Sometimes you just have to go out and live life to the fullest.

IMG_4140

IMG_4164

IMG_4218

IMG_4257

IMG_4277

IMG_4384

IMG_4459

IMG_4498

IMG_4508

IMG_4589

IMG_4633

IMG_4667

IMG_4939

IMG_4971

IMG_4819

IMG_5013

IMG_5063

IMG_5109

IMG_5221

IMG_5310

IMG_5357

IMG_5396

IMG_5405

IMG_5436

IMG_5616

IMG_5641

IMG_5856

IMG_5941

IMG_6206

IMG_6326

IMG_6348

IMG_6381

IMG_6507

IMG_6607

IMG_6653

IMG_6844

IMG_6899

IMG_6920

IMG_7010

IMG_7117

IMG_7230

IMG_7283

IMG_7287

IMG_7309

IMG_7358

IMG_7440

IMG_7524

36 thoughts on “Clear eyes, full heart, can’t lose…

 1. Ei riitä kyllä sanat kuvailemaan näitä kuvia! Mykistyin aivan täysin! Kiitos sinulle kun jaat kuvia näiltä reissultasi meille muille ihailtavaksi.. ja haaveiltavaksi. Kyllä täällä linjoilla pysytään, vaikka välillä hiljaista pitelisi. 🙂 Talvella ehtii sitten koneella murjottaa. Kyllä bloggausta tärkeämpää on elää oikeata elämää.

  Like

 2. En muista koska olisin tuntenut näin valtavaa kateutta seuratessani teidän reissua igstä.. ihan sairaaan kauniita paikkoja olette kyllä nähneet 🙂 toivottavasti joskus itsekin!

  Like

 3. Näitä on odotettu! Teillä on ollut niin eeppinen reissu, että voin vaan kuvitella mikä kiitollisuuden fiilis sulla nyt on, ja varmaan vähän takki tyhjänä. Hyvä että otit aikaa relata etkä ressaillut blogista, kyllä me täällä ollaan odoteltu! 🙂

  Like

  1. Ihana kuulla että odotatte. ♥ Kyllä tässä on ollutkin tekemistä, että oon päässyt taas ajan tasalle elämän, asumisen ja tietokoneiden kanssa. Tästä se lähtee… 🙂

   Like

 4. Voi onnellisuus! Se näistä huokuu myös! Jokainen kuva on henkeä salpaavan kaunis ja mystinen… Mää oisin tahtonut olla just samanlaisella reissulla mukana! Jäänkiin siis odottamaan täytettä ja tekstiä näillä kuville 🙂 ps. Toi vika kuva huimaa mua niin, että pitää pitää tuolista kiinni, wow!Terkkui ja tsemppiä remppahommiin ❤

  Like

 5. Vitsi mikä taito sulla on ottaa noita kuvia! Jos en paremmin tietäis, niin epäilisin, että nuo on ostettu jostain kuvakaupasta 🙂 AAhhhh! Sää oot taiteilija ja valokuvaaja. Ja seikkailija. Ja teidän matka näyttää i-ha-nal-ta! Lisää, lisää!!!

  Like

 6. Vau! Ihan mielettömiä kuvia taas. Näyttää siltä, että teidänkin reissulla luonto on ollut ns. lähellä. 🙂

  Like

 7. Herranen aika.. mitä upeita kuvia, mitä maisemia! Uskomatonta… Siis viimeinkin, JUURI sitä Amerikkaa mitä minäkin haluan päästä kokemaan vielä jonain päivänä <3! Alaskastako nämä siis löytyvät? Ja ihan takuu varmasti linjoilla pysytään vaikka kuinka olisi taukoa, kyllä sellaistakin saa ja täytyy ehdottomasti pitää :)!>Sanna

  Like

  1. Tässä on nyt kuvamateriaalia 7 eri osavaltiosta… ja mikään ei nyt oo Alaskasta vaikka samassa kulmassa Jenkkejä ollaankin. Alaska-kuviakin on kyllä vielä tulossa! 😀

   Like

 8. Haa, Yellowstone! Olisipa kiva lukea, mitä koit siellä. Jäi nimittäin itselle sellainen fiilis kuukausi sitten, että sinne pitää varmaan palata jossain välissä, joten voisin bongailla sun kuvista seuraavaksi vinkkiä, jos näitte jotain, minne me ei ehditty. 😉

  Like

  1. Yellowstonessa vois varmaan olla monta viikkoa! Kyllä mä ehkä vielä sinne asti pääsen näissä postauksissa… 🙂

   Ja luulen että ehditte enemmän kuin me. Me ajettiin läpi vaan ja pysähdyttiin sinne minne haluttiin. Koko puisto olis ollu liian mahtipontinen yritelmä meidän aikataululla.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s