Hole-in-the-Wall

Vain harva asia tekee minut onnellisemmaksi kuin teltassa herääminen. Varsinkin jos ulkoa kantautuu meren kohina ja sumu peittää ympäröivän luonnon paksuun harsoon. Koin yhden kesäni maagisimmista hetkistä eräänä heinäkuisena aamuna kun heräsin varhain viiden jälkeen aaltojen kohinaan. Vieressä oli nukkuva ystävä, jalkopäässä yöllä sinne potkitut Hai-saappaat ja ikivanhan Haglöfsin minimakuupussini päällä yöllä mukavasti lämmittänyt Pendletonin villaviltti. Matkalla minulle riittää se että lämpötila on oikea ja varustus on sopiva. Luonto tarjoaa sen hienoimman mahdollisen viiden tähden hotellin.
Only few things make me happier than waking up in a tent. Hearing the waves crashing in outside and seeing nature enveloped in a thick cloud of mist, made for one of the most magical moments this summer, as a awoke just after 5 AM on a morning in July. Next to me my friend still asleep, my trusty Finnish rubber boots at my feet and me, nestled under my age-old Haglöfs sleeping bag and my brand new Pendleton blanket, which kept me warm through the night. The right temperature and adequate gear are enough for me while traveling. Nature provides for the most exquisite 5-star hotel.

IMG_4500IMG_4502

Heräiltyämme aikamme vaelsimme rantaa pitkin pidemmälle, Rialto Beachin päässä olevalle Hole-in-the-wall -kivimuodostelmalle, jonne pääsee vain vuoroveden ollessa tarpeeksi matalalla. Vuorovesilammikoilla pääsee ihailemaan meritähtiä ja luonnon upeita värejä.
After taking our time getting up we wandered further along the beach, to the rock formation called Hole-in-the-wall at the end of Rialto Beach, which is only accessible when the tide is low enough. At the tide pools you get the chance to admire starfish and nature’s beautiful colors.

IMG_4508IMG_4509IMG_4517IMG_4519IMG_4522IMG_4525IMG_4530IMG_4536IMG_4529IMG_4538IMG_4544IMG_4552IMG_4568

Rannan erikoisten kalliomuodostelmien lisäksi suurenmoiset ajopuut tekevät vaikutuksen. Mistä ne löytävät tiensä juuri tälle rannalle, se on minulle edelleenkin mysteeri. Toisaalta mielestäni pieni mystiikka sopii paremmin kuin hyvin tähän rauhoittavaan maisemaan, jonne suureksi onneksemme sain idean lähteä telttailemaan. Se oli nimittäin yksi elämäni ehdottomasti hienoimmista kokemuksista.
Along with the extrodinary rock formations on this beach, the magnificent driftwood make an indelible impression. How do they find their way to this specific beach, still remains a mystery to me. On the other hand, I think a bit of mystery is more than fitting for this calming scenery, where we were lucky enough to go camping due to one of my crazy whims. It was truly one of the best experiences ever.

IMG_4569 

20 thoughts on “Hole-in-the-Wall

 1. Ei aina muista kommentoida, kuinka upeita kuvia täällä blogissa onkaan joka kerta. 🙂 ps. tilasin sinusta inspiroituneena tuon herschelin repun harmaana… niin ihanan näköinen se on!

  Like

  1. Kiitos Eve. Noi Herschelit on kyllä himottavia vaikka mulla onkin jo toi yks. Harmaa ei ole todellakaan huono valinta, olis varmaan itekin tullut hankittua juuri sellanen jos ois ollu tarjolla, mutta toi turkoosi nyt oli se jonka kaverit "pakotti" ostamaan. 🙂

   Like

 2. Vitsi miten siisti tuo meritähti! Ja ihanasti kyllä oot kuvaillut sun tunnelmia. Mystiikkaa ja onnellisuutta. Se välittyi tänne tosi kauniisti! Oon iloinen että sait kokea tuon. Tuollainen onnen kupliminen joka painuu mieleen syvälle auttaa varmasti jaksamaan arkisempien vaihden yli kohti seuraavia huippuhetkiä. ❤

  Like

 3. Hienoja kuvia jälleen kerran! Telttailu on kyllä mahtavaa. Jostain syystä parhaat unet saa yleensä nukuttua teltassa. Edellyttäen nimenomaan, että mainitsemasi lämpötila ja varustus ovat OK.

  Like

 4. Aika mahtavalta näyttää, ja ei voi muuta ko nostaa hattua että lähditte teltan kanssa reissuun, mulla olis varmaan tullut valittua ennemmin se tienvarsimotelli, eli siis mieluummin tunkkainen huone kuin raitis teltta.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s