The Shire of Helsinki

Eräänä iltana pari viikkoa sitten seilasimme lautalla Suomenlinnaan ystäväni Liisan kanssa. Edellisestä visiitistä oli jo yli vuosi, ja joka kerran jaksan hämmästyä siitä kuinka hieno tämä saari kotikaupunkini edustalla onkaan. En muistanutkaan että Suomenlinnasta löytyy myös Suomen oma Kontu. Aivan kuin Tarussa sormusten herrasta. Kirpeä syysilma ja laskeva aurinko tarjosivat otolliset olot Canonilla kuvaamiselle, jota harrastan kotimaassa valitettavan vähän. Yritän jatkossa skarpata tämän suhteen ja ottaa kameran mukaani useamminkin. Kiitos ihanalle Liisalle yhdestä syyskuun kauneimmista illoista.
Some weeks ago we visited the Suomenlinna sea fortress with my friend Liisa. It had been over a year since my last visit and I’m always surprised by how great this island right outside my hometown actually is. I didn’t remember that Suomenlinna is also home to the Shire of Finland. Just like in the Lord of the Rings. The crisp autumn air and the setting sun offered a great opportunity to take pics with my Canon, which I unfortunately don’t bring with me enough while at home. I’m gonna start working on that. Thanks to my dear Liisa for one of the most beautiful evenings this September.

IMG_7676IMG_7677IMG_7638IMG_7655IMG_7645IMG_7657IMG_7683IMG_7680IMG_7716IMG_7689IMG_7711IMG_7722IMG_7737IMG_7734IMG_7740IMG_7750

7 thoughts on “The Shire of Helsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s