Sunday in Seattle

Independence Dayn jälkeisen sunnuntain vietimme ystävieni kanssa Seattlessa. Tehtiin niitä perinteisiä juttuja mitä Seattlessa yleensä ensimmäisellä visiitillä tehdään, sillä Suvi oli ensi kertaa kaupungissa. Pääpiirteittäin Seattlen näkee siis helposti keskustan kaupoilla, kukkuloilla ja Pike Place Marketilla. Kävimme myös syömässä mitä ihanimmassa Katsu Burgerissa, josta saa maanmainioita friteerattuja hampurilaisia japanilaisin maustein. Nam. Päivän ajan meitä viihdytti ystävien yksivuotias, joka on yksi ilmeikkäimmistä pienistä pojista jonka tunnen. Tullut selvästi vanhempiinsa, joita on ilo saada kutsua ystävikseni. Tutustuimme vuosia sitten Losissa, mutta ystävyys on vienyt meitä mantereelta toiselle ja nyt vuorostaan Seattleen, jonne he ovat vastikään muuttaneet.
We spent Sunday after Independence Day with my friends in Seattle. We did all the traditional activities in Seattle, since Suvi had just flown into town for the first time the previous night. A rough draft of Seattle can easily be seen by roaming the shops downtown, driving up the hills and visiting Pike Place Market. We also had lunch at the lovely Katsu Burger, which is home to the most wonderful deep fried burgers Japanese style. Yum. My friends’ one-year-old was busy entertaining us all day and he must be one of the most expressive little boys I’ve ever met. He has obviously taken after his parents, who I’m happy to call my friends. We got to know each other years ago in LA, but our friendship has taken us from one continent to another and now to Seattle, where they have recently relocated.

IMG_4014-2IMG_3826IMG_3827IMG_3842IMG_3857IMG_3895IMG_3897IMG_3926IMG_3931IMG_3940IMG_3943IMG_3950IMG_3957IMG_3972IMG_3959IMG_3958IMG_3975IMG_3982IMG_3984IMG_3983IMG_3997IMG_4001IMG_3989IMG_3994IMG_3998IMG_3999IMG_3924IMG_3925IMG_4006

12 thoughts on “Sunday in Seattle

 1. Näyttää ihanalta. Melkein päädyin Seattleen vaihtoon University of Washingtoniin, se oli yksi viidestä vaihtoehdosta, mutta sitä ylempänä top vitosessa oli Kingston Kanadassa. Jostain syystä on kuitenkin jäänyt Seattle tonne takaraivoon niin, että sinne pitäisi joskus päästä 🙂

  Like

 2. Katsoin loppukesästä The Killing dekkari-sarjan joka sijoittuu Seattleen. Vaikka sarjassa koko ajan satoi ja oli harmaan synkkää niin jotenkin se tunnelma vaan imaisi mukaansa ja Seattle alkoi oudolla tavalla kiehtoa. Ehkä vielä joskus 🙂

  Like

 3. Näistä sun jutuista tulee aina fiilis, että pitäis kyllä muuttaa tuonne länsirannikolle (Kanadan puolelle siis), vaikka muuten Eurooppa houkuttelee kovasti. Herkullisen näköisiä ranskalaisia…Seatlle vaikuttaa edelleen kivalta paikalta käydä, mutta yöks tuota purkkaseinää 😀

  Like

  1. Mä en tiedä mitä mulle on käyny, mut Eurooppa ei enää kiehdo ollenkaan niinkuin se vielä joskus 10 vuotta sitten teki. Joku muuttui merkittävästi kun lähdin opintojen loppuvaiheessa vuonna 2006 käymään ensin Nykissä ja sit Vancouverissa muutaman vuoden tauon jälkeen ja en enää ikinä palannut ennalleni. Kyllä kaikki mua tällä hetkellä aidosti kiinnostavat matkakohteet löytyy Pohjois-Amerikasta. 😀

   Like

 4. Olin eka että naaaam, mutta sitte näin tuon purkkaseinän ja kalat ja sitten olin että hyyyyi. Eli olipa monipuolinen ja erilaisia tunteita herättävä postaus! 😀

  Like

  1. Ehkä mä oon jotenkin poikkeava kun musta purkkaseinä, eikä kalat oo mitenkään ällöttäviä. Kaloihin oon kuitenkin aika tottunu Alaskassa, mut purkasta en mee vannomaan! 😀

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s