Dreams come true

IG Travel Dreams

Savanna scatters and the seabird sings
So why should we fear what travel brings? 
What were we hoping to get out of this? 
Some kind of momentary bliss?

Nothing Arrived by the Villagers

On paikkoja joihin aiemmin vain unelmoin matkustavani. Ne olivat kuin kaukaisia ajatuksia mieleni sopukoissa selatessani Instagram-kuvia, etsien inspiroivia näkymiä ja paikkoja. Pikku hiljaa, ajan kuluessa, rupesin tosissani kartoittamaan todellisia mahdollisuuksia matkustaa näihin paikkoihin itsekin. Ja niinhän siinä kävi, että minulla oli ystävä joka oli halukas lähtemään mukaan, kokemaan nämä paikat kanssani, ajamaan aukeita teitä, suunnaten joka päivä uuteen paikkaan ja näkemään lukuisia kansallispuistoja kanssani. Telttailu rannalla Olympicin kansallispuistossa – check, samoilu utuisella Cannon Beachilla auringonlaskun aikaan – check, skeittaaminen Burnsidessa Portlandissa Oregonissa – check, vierailu Crater Lakella auringon noustessa – check, erämaan läpi ajaminen Salt Lake Cityyn – check, leiriytyminen Grand Tetonissa ja Yellowstonen tutkailu – check, Montanan läpi ajaminen henkeäsalpaavan hienoon Glacier National Parkiin ja Going-to-the-Sun Roadille – check… niin hämmästyttävän hienoja kokemuksia ja niin upeita paikkoja, joita sain kunnian nähdä viime kesänä. Nyt tämä kokoelma Instagram-kuvia on tulostettuna seinälläni, niin että muistan joka kerta ovesta sisään astuessani, että unelmat todella käyvät toteen. Kiitos Instagramin.
There are certain places I used to only dream of traveling to. They were just distant thoughts in my mind as I scrolled through Instagram, looking for inspirational photos and places. Then little by little, as time went by, I started seriously considering the actual possibilities of visiting these places myself. And it just so happens I have a friend who was willing to come along with me, to drive on the open road, each day onto a new destination and to experience countless National Parks – the exact same way I like to travel. A night in a tent on the beach at Olympic National Park – check, walking on the misty Cannon Beach at sunset – check, skateboarding at Burnside in Portland, Oregon – check , visiting Crater Lake at sunrise – check, driving through the desert to Salt Lake City – check, camping in Grand Tetons and exploring Yellowstone – check, driving through Montana to see the breathtaking Glacier National Park along Going-to-the-Sun Road – check… such amazing experiences, such amazing places I was lucky enough to see last summer. I now have this collection of Instagram photos printed on my wall, so that every time I come through the door I remember that dreams really do come true. Thanks to Instagram.
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Wanderlust Expert.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Check out the organizers’ blogs: Destination Unknown, Kaukokaipuu and Wanderlust Expert.

34 thoughts on “Dreams come true

  1. Ihan totta. Mä oon joskus syyllistyny liikaa sellaseen unelmien toppuutteluun. Suomalainen realismi hiipii omaankin mieleen. Mut viime aikoina on tuntunu siltä että teen kyllä just niinkuin itse haluan matkojeni ja unelmieni suhteen. En mä tätä elämää kellekään muullekaan elä!

   Ihana Ulla ♥

   Like

 1. Nää kuvat on kyllä niin hienoja, että kelpaisi seinälle, vaikka en olekaan noissa kaikissa paikoissa (vielä) ollut. 🙂

  Niinhän se on, että usein unelmien toteutuminen riippuu vain itsestä.

  Like

  1. Kyllä. Jokainen voi vaan itse päättää mitä elämällään tekee ja minne unelmat vie…

   Ja kiitos. ♥ Nuo kuvat tekee mut joka päivä niin onnelliseksi ja kiitolliseksi. Eli on kyllä omastakin mielestä hienoa, että sain taltioitua niin tärkeitä hetkiä ja upeita paikkoja. 🙂

   Like

  1. Sannahan se varsinainen unelmien toteuttaja on! Huitelee siellä Calissa vaan menemään ja hiukka kateellisena yritän pysyä täällä pimeydessä kärryillä. ♥♥♥

   Like

 2. Ne kuvat on mun suosikkijuttuni koko sun kauniissa kodissa! Mielettömiä paikkoja, upeita hetkiä, kyllä ne unelmat välillä toteutuvat. Onko sulle muuten Instagramissa tuttu toi Folkmagazine? Saattasit tykätä, mä ainakin tykkään. Kuvien fiilis on just tota samaa, jota me molemmat fiilistellään.

  Like

 3. Unelmilla on tosiaan taipumusta toteutua :). Itse koen, että kesti kuitenkin aikansa ennen kuin sitä lähti toteuttamaan niitä isompia haaveita. Ensin piti toteutella niitä pienempiä ennen kuin sitä todella ymmärsi, että suurin osa kiehtovista paikoista on itseasiassa hyvin helposti saavutettavissa :). Ihania kuvia, varmasti näyttää hienolta seinälläkin.

  Like

  1. Joo oon samaa mieltä. Mullakin kesti jonkun aikaa ennen kuin oikeasti uskalsin lähteä tekemään sitä mitä halusin. Nyt kun oon löytäny itelle sen oikean tavan mennä ja tehdä, tuntuu että vaan taivas on rajana… 🙂

   Like

  1. Tuntuu siltä että hyvää mieltä saa välillä ihan hakea näissä syksyn pimeissä hetkissä… siksi siitä pitää ottaa kaikki irti kun sen saa pyydystettyä. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s