Getaway

Joskus talvisin tekee mieli nostaa kädet ylös ja huutaa luovutan! Alati pimenevät illat, flunssa, stressi ja arkiset askareet alkavat helposti painaa päälle Suomen talvessa. En harrasta aurinkolomia ja olen viimeksi ollut rantalomalla vuonna 2000. Siitä on siis vierähtänyt jo hyvä tovi! Nyt tuntuu kuitenkin siltä että loma tulee tarpeeseen, joten sunnuntaina heräänkin palmujen katveesta jostain ihan muualta. Läppäri ei lähde mukaan vaan jää kotiin, joten kohdetta ja trooppisia seikkailuita pääsee helpoiten seuraamaan instagramin kautta täältä.
Sometimes during the winter you just feel like throwing your hands up in the air and giving up. Finnish winter and its endless dark days will quickly get really old. I don’t usually do beach vacations and was last on such a trip in the year 2000. So it has been a long while. Now it feels like I need a serious vacation, so on Sunday I’ll be waking up under the palm trees somewhere completely different. My laptop will stay at home, so the easiest way to follow my tropical adventures at a yet undisclosed location will be on instagram.

_MG_0927_MG_0572IMG_6196_MG_0938IMG_6268LAX

7 thoughts on “Getaway

  1. Ainakin tähän asti kaikki kuvat ovat olleet aivan mielettömiä ja piristäneet mukavasti harmaata viikkoa, jos aurinko ei olisi sopivasti perjantaina taas näyttäytynyt ja vuorilta löytynyt lunta, täällä olisi ollut kyllä ihan täysi luovutus meininki myös. Hmm. Aurinkoloma… löytyisiköhän jostain kuitenkin äkkilähtöjä 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s