Winter Frost

Tämän vuoden paras joululahja saapui muutamaa päivää ennen Joulua lumisateen ja pakkasten muodossa. Ei ehkä ole jäänyt epäselväksi, että rakastan talvisia maisemia ja kuulaita auringonlaskuja yli kaiken. Joulupäivänä lähdimme Suvin kanssa perinteistä joulunviettoa karkuun Hangon ja Tammisaaren välimaastoon, jossa auringon laskiessa saimme napattua kenties vuoden hienoimmat auringonlaskukuvat. Talvesta nauttiminen jatkui vielä maanantaina kun hurautimme Millan kanssa Mustikkamaalle tutkimaan höyryävää merivettä ja keskipäivän aurinkoa. Niin kaunista! Kelien nyt lämmettyä en voi kuin toivoa lisää lunta ja pakkasia. Talvi on lumisena niin kaunis. Hyvää uutta vuotta kaikille!
The season’s best gift arrived a few days before X-mas Eve in the form of snow and frosty temps. As you might already know I love wintery landscapes and clear sunsets more than anything. On X-mas Day, Suvi and I traveled to the environs of Tammisaari and Hanko to escape the traditional X-mas festivities. At dusk, we probably took the best sunset pictures all year. On Monday we still got to enjoy the winter some more, when Milla and I drove over to Blueberryland to admire the steaming sea water and afternoon sun. So beautiful! Now that the weather has warmed up again, I just can’t help but hope for more snow and cold weather. Winter is so beautiful when white. Happy New Year guys!

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Veera Bianca.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Check out the organizers’ blogs: Destination Unknown, Kaukokaipuu and Veera Bianca.

22 thoughts on “Winter Frost

 1. Nää sun kuvat on niin häikäisevän upeita! Olen toivonut koko talven Ouluunkin tuollaista auringonpaistetta. Täällä on ollut paukkupakkasia mutta siltikin taivas on ollut koko ajan harmaa. Eilinen oli poikkeus, tosin auringonnousu ja lasku ei päihittänyt lähellekään näitä sun huikeita kuvia. Ihan täydellinen ilma ollut siellä! Hyvää uutta vuotta! 🙂

  Like

  1. Hyvää uutta vuotta Katja sullekin! Toivoisin jokaiselle talvipäivälle lunta ja pientä pakkasta, todellisuus on valitettavasti jotain muuta. Mutta nautitaan silloin kun pystytään. Ja kiitos, kun sääjumalat on myötä on kuvatkin usein sen mukaisia. 🙂

   Like

 2. Näyttää niin hienolta! Näin pohjosen kasvattina en kyllä voi muuta kuin kirota sitä, miten kehnosti täällä onkaan lunta ja pakkasta. Toivotaan, että saadaan vielä kunnon nenänpäätä purevat untuvatakkikelit!

  Like

  1. Niinpä, sinä sen sanoit. Jos saiskin yhdistettyä pohjoisen lumet ja etelän ihmiset ja menot niin siinähän se oliskin – täydellinen kombo. Toivotaan että tällä kertaa lumi pysyis!

   Like

 3. Lumikuvat on kyllä ihania. ❤ Maanantaina oli ihana lähteä töistä kun lumi narskui kenkien alla, tiistaina saikin sitten väistellä vaan mustanharmaata sohjoa. 😦 Toivotaan lisää lunta!

  Like

 4. No on kaunista! Meillä tuli Boulderissa lunta vähän joulun jälkeen, ja Tapaninpäivän aamujoogassa ihmiset valittelivat, että "voi voi onpa harmi kun tuli tätä lunta". Olin että WHAT!? Miten joku ei voi tykätä?

  Like

 5. Nää kuvat ihastutti niin paljon Instassa! Ne saivat mut, paatuneen talvesta masentujan, toivomaan että lunta olisi maassa kun Suomeen palaisin reissusta (kaikki suli pois juuri ennen eilistä paluuta). Jos itsekin vielä saisi ihastella edes jotakin tuon tapaista tämän talven aikana 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s