Partner in Crime

Minulla on työn alla postaus Jenkki-roadtripin suunnittelusta, mutta ennen sitä haluan postata näitä tässä blogissa harvinaisempia yhteis- ja omakuvia, ja kiittää parhainta mahdollista reissuseuraa yhteisistä seikkailuista. Tärkeintä reissuun lähdettäessä on usein se, että ollaan samalla viivalla siitä mikä kiinnostaa, minkälaisella aikataululla halutaan edetä, mitä halutaan nähdä ja ollaanko valmiita joustamaan yhteisen hyvän vuoksi. Minulla on käynyt uskomattoman hyvä tuuri, että olen löytänyt reissuseuraksi tyypin joka innostuu samanlaisista asioista kuin minä, lähtee mukaan hulluimpiinkin ehdotuksiin ja jaksaa tarpeen mukaan herätä kolmelta aamuyöllä nähdäkseen kanssani auringon nousevan jonkun vuoren huipulla. Kymmenen tunnin ajopäivät, eväiden syöminen autossa ja teltassa nukkuminen ovat tuntuneet riemukkailta kun mukana on ollut ystävä isolla Y:llä. Kiitos siis Suvi näistä yhteisistä reissuistamme. ♥
I’m working on a post about planning a successful US road trip, but before that I just have to post some pics of me and my travel buddy and thank this best possible travel companion of mine for our mutual adventures. The most important part about heading out on a trip together with someone, is that you have a common agreement on what you’re both interested in, what kind of schedule you want to keep, what you want to see and what you’re willing to compromise for the mutual wellbeing. I’ve been incredibly lucky to have found a travel companion who gets excited about very similar things as me, doesn’t skip a beat when I suggest something crazy and will get up at 3 in the morning to see the sunrise on top of some mountain. Driving for ten hours straight, eating snacks in the car and sleeping in a tent have all felt joyful, when I’ve been with a friend with a capital F. So thank you Suvi for all our travels together. ♥

IMG_9444IMG_4140IMG_3393IMG_0331IMG_5728IMG_5667IMG_9613IMG_4667IMG_9643IMG_5321IMG_1952IMG_2039IMG_4142IMG_4111-2

Kiitos vielä Suville kuvista joissa minä esiinnyn ja random naiselle, joka nappasi meistä yhteiskuvan Snoqualmiella. Muut yhteiskuvat on otettu ajastimella tai pitkällä käsivarrella.
Thanks again to Suvi for the pics I’m in and the random stranger, who snapped our pic at Snoqualmie. The other pics have been taken with a timer or an extremely long arm.

20 thoughts on “Partner in Crime

 1. Aivan ihana postaus! 🙂 Tuollainen reissaava helposti innostuva kaveri olisi kultaakin kalliimpi. Mutta ei pidä valittaa, tällä hetkellä ite pääsee monille reissuille menemällä joka paikkaan eri ihmisten kanssa ja mahtavaa sekin on! 🙂

  Like

 2. Ootte ihania! 🙂 Tuli hyvä mieli tätä postausta lukiessa. Hyvä ystävä reissussa on niin tärkeä! Olen itse tosi kiitollinen, että oma mies on samantyylinen reissaaja kuin minä. Ainoa ero se, että itse olisin halukas matkustamaan paljon useamminkin, kun toinen on taas hyvin harkitseva sen suhteen, että mihin mennään ja milloin.

  Like

  1. Sulla on Maarit käyny hyvä tuuri! Mun eksä oli myös erittäin hyvää reissuseuraa, aina innostuttiin yhdessä samoista jutuista ja yhteisistä reissuista. Harmi ettei muu sitten loppupeleissä onnistunutkaan… Kiitos ❤

   Like

 3. En kestä miten ihana tää oli!! Kiiiiiitos tästä, kiitos ihan kaikesta! Meillä on vielä niin monta huikeeta reissua edessä ❤ Haha ja toi eka putouskuva on varmaan maailman ensimmäinen yhteiskuva minkä joku vieras tyyppi on ottanut onnistuneesti. 😀

  Like

  1. Mä oon ihan kyynelissä tästä ja siitä kuinka ihan ystävä sä oot. En jaksais odottaa kaikkia huikeita reissuja mitä tulossa on. Olispa jo aika lähteä! ❤❤❤

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s