Boxing Day

Ajoimme Joulupäivänä Suvin kanssa Hankoon viettämään Joulua oman mallin mukaan. Maahan oli juuri ennen pyhiä satanut kaunista pakkaslunta ja aurinko paistoi aamulla kirkkaalta taivaalta. Pakkanen ja aurinko ovat lyömätön yhdistelmä kuvia varten, varsinkin kun on oikeassa paikassa oikeaan aikaan, eli tällä kertaa Hangossa ja lähimaastossa auringon laskiessa. Kahden päivän aikana näin kaksi kenties kauneinta auringonlaskua, jota olen ikinä nähnyt. Ei siis ihmekään, että muutaman päivän aikana kotimaassa kertyi kameraani enemmän kuvia kuin yhdellä lyhyellä ulkomaanreissulla.
On Christmas Day, Suvi and I drove to Hanko to spend Christmas our way. We had just gotten some beautiful fresh snow a few days before the holidays and the sun was shining brightly in the morning. Cold temps and the sun are an unbeatable combination for great photos, especially when you’re in the right place at the right time, like now in Hanko and its environs just around sunset. During those two days I probably saw the two most beautiful sunsets I’ve ever seen. No wonder that during a few days in my home country, I got more images on my memory card than I sometimes do when traveling abroad.

IMG_0082IMG_0071IMG_0088IMG_0103IMG_0113IMG_0136IMG_0166IMG_0218IMG_0224IMG_0227IMG_0242IMG_0267IMG_0228IMG_0253IMG_0290IMG_0293IMG_0338IMG_0351IMG_0361IMG_0370IMG_0373IMG_0399IMG_0408IMG_0411IMG_0431 

12 thoughts on “Boxing Day

 1. Taas kerran upeita kuvia! Tuli just itse postattua kanssa auringonlaskusta blogiin: samanlainen värikäs horisontti, mutta muuten oli meno vähän erilaista. 😉

  Like

  1. Kiitos Jenni! Täytyykin käydä katsomassa sun postausta. Auringonlaskut on kyllä hienoja paikasta ja menosta riippumatta. Sitä ei ikinä kyllästy ihmettelemään luonnon ja maailmanmenon ihmeellisyttä… 🙂

   Like

  1. Oli kyllä ihan taianomainen tunnelma ja värit noina päivinä, ja Suomi on kyllä kaunis ja niin rauhallinen. Se on ehkä parasta täällä asumisessa, että saapahan halutessaan olla rauhassa jossain rannalla/metsässä kun sitä lääniä meille riittää. 🙂

   Like

  1. Kiitos Maarit! On se vaan niin että täällä Suomessakin on tärkeää löytää se oikea hetki ja se oikea aika jolloin mennä kuvaamaan. Valo on aina se tärkein lähtökohta… ja sehän tekee tästä talvesta just niin vaikean. Kyllä se kevät sieltä kohta vielä tulee. 🙂

   Like

  1. Totta viserrät! Näin me vaan täällä maassa pällistellään kun aurinko nousee ja aurinko laskee. Sen suunntatonta voimaa ei pidä ottaa itsestään selvyytenä. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s