Traveling in Style

Minulta kysellään usein etenkin vilteistä, mutta myös muista matkalla mukana kulkeneista jutuista, jotka kuuluvat ehdottomasti omaan tyyliini, mutta oleellisesti myös viime road trippimme henkeen. Tyyliasioista ei tunnetusti voi kiistellä, mutta tässä nyt läpileikkaus merkeistä, jotka palvelivat meitä poikkeuksellisen hyvin viime kesän reissulla.

I often get questions about our blankets, but also the other things that traveled with us on the road and that are definitely part of my personal style, but were also an essential part of the general feeling of our last road trip. You can’t argue about style, but this is just a quick review into the brands that served us exceptionally well during our travels last summer.


Pendleton Saddle Blanket

living the dream ☁️it's #igtravelthursday again and we're back...that one night at Cannon Beach...

Reissun ykkösvaruste oli ehdottomasti Pendletonin Saddle Blanket, joka löytyi sopivasti North Bendin Pendleton Outletista. Se toimi vilttinä, makuualustana ja yleisen fiiliksen luojana. Kotona se lämmittää minua sohvalla.

The number on item on our trip was definitely the Pendleton Saddle Blanket, found at the Pendleton Outlet in North Bend. It served as a blanket, a sleeping pad and a general mood setter. At home it warms me up on the couch.


Pendleton Glacier National Park Blanket & Herschel Little America

good morning! ⛺️can't wait to get into my...nothing beats the feeling of waking...

Pendletonin Glacier National Park Blanket on klassikko, ja ollut haaveissani jo pitkään. Viltti on runsas ja pehmoinen, ja lämmitti mukavasti makuupussin päällä. Herschelin turkoosi Little America lähti mukaani Santa Barbarasta pari vuotta sitten automme jouduttua ryöstön kohteeksi San Franciscossa, ja on palvellut pidemmillä matkoilla reissureppuna.

The Glacier National Park Blanket by Pendleton is a classic and has been a dream of mine for a long time. The blanket is ample and soft and warmed me up nicely over my sleeping bag. I picked up the Little America Backpack by Herschel a few years back after our car got broken into in San Francisco and it has served me well as hand luggage on longer trips.


Pendleton Water Blanket

@pendletonwm #pendletonI miss thiscamping is intents. ⛺️

Suvin hankkima Water Blanket on hieman karheampaa materiaalia kuin pörröisempi Glacier Blanket ja kestää paremmin myös ulkokalusteiden kanssa esim. terassilla.

The Water Blanket, which Suvi got, is more coarse and sturdy than the fluffier Glacier Blanket and would be a better choice for use outside for example on the terrace.


Fjällräven Kånken

I wonder what the future holds 💭At the Sol Duc Waterfalls yesterday...3 words. Northwest is best.

Koulureppunakin lapsuudessa toiminut Kånken käy päivään kuin päivään, ja on reissuilla ainoa oikea päiväreppu. Minulla on jo vuosia ollut oma Kånken eri harrastuksille. Violetti kulkee mukana lasketellessa, musta skeitatessa ja uudemmat metsänvihreä ja vedenvihreä läppäritaskulla ja ilman toimivat päivittäisessä elämässä. Äitini on myös kettureppujen suuri fani, ja hänelläkin on eri värinen reppu työväenopiston joka kurssille.

A Kånken backpack has been my trusty friend ever since school and is the only day pack for me. For years already I’ve had a different pack for different activities. The purple one goes snowboarding with me, the black one goes skateboarding and the newer water green and forest green pack with a laptop pocket are in daily use. My mother is also a fan of the packs, and has a different colored pack for every language she studies.


Haglöfs Lava 90 & Sleeping Bags

Untitledcamping ❤️⛺️after the dip in the lake...

Blogin kautta saatu Haglöfsin Lava 90 on täydellinen matkakumppani, sillä se toimii myös reppuna. Turkoosi on lempiväri. Pienempi Haglöfsin makuupussi on ikivanha, valehtelematta 90-luvulta ja kestänyt erinomaisen hyvin. Ostin juuri uuden Haglöfsin 3-kauden -5°C makuupussin, joka toivottavasti kestää yhtä pitkään kuin kaverinsa.

The Haglöfs Lava 90 that I got through the blog last year is a perfect perfect travel companion, since it doubles as a backpack. Turquoise is always a favorite. The smaller Haglöfs sleeping bag is old as age, probably from the 90’s and has lasted exceptionally well on all my trips. I just got a new Haglöfs 3-season 23°F sleeping bag, which will hopefully last just as long.


Volcom Rain Jacket & Nokian HAI Originals

dtlsuvi is a great travel companion...Independence Day756144292553470047_230645120140827-10503-1se7zhj

Ostin keltaisen Volcomin sadetakin alesta viime vuonna ja se oli oikea pelastaja koko kesän ajan! Keltaisesta tuli teemavärini matkalla Yellowstoneen. Harmaat HAI-saappaat ovat ikisuosikkini. Ne istuvat parhaiten jalkaan eivätkä koskaan hierrä pidemmilläkään haikeilla

I got the yellow Volcom rain jacket on sale last year and it was a real godsend all summer long! The color yellow became my theme on the way to Yellowstone. The gray HAI rubber boots are my faves. They fit my foot so well and never chafe, not even on longer hikes


Vans, New Balance, Nike

well hello there tide pool 🐚perfect weather for photos...shit. shit. shit. views from...

Minulla oli matkalla mukana useammat kengät, joista etenkin Vansit ja New Balancet viihtyivät hyvin leveässä jalassani. Suvi oli kuitenkin ostanut matkalle Nykistä mukaan Niken Air Maxit, joita hän kehui vuolaasti. Syksyllä piti itsekin kokeilla moisia oikean värin vihdoin löydyttyä – ja oikeassahan Suvi oli, NIIN mukavat!

I had several pairs of shoes with me on the trip, but my wide feet felt especially comfy in Vans and New Balance. Suvi had gotten a pair of Nike Air Max from New York, which she spent all summer gushing about. In the fall I had to try them myself after I found the right color – and she was right, SO comfy!


Jeep Cherokee

763690370299507141_230645120140827-10503-p6hf76the Bonneville Salt Flats in July...La Wis Wis Campground in Rainier...

Alaskassa oma autoni oli punainen Jeep Wrangler. Sattumalta Suvillakin on viime vuodet ollut käytössä samanlainen maastonvihreä kulkupeli. Autovuokraamossa saimme valita eri vaihtoehdoista, ja Jeeppi oli heti ilmeinen vaihtoehto, varsinkin kun sillä oli selvästi paras kulutus.

In Alaska my car was a red Jeep Wrangler. Coincidentally Suvi has been driving the same model in army green for the past few years. At the car rental place we got to choose from several different options and the Jeep was our first choice, especially since it had the best gas mileage.


Pendleton Cave Creek 5 Panel Hat

yours truly taking a break, trying...admiring the scenery at Mammoth Hot...OMG! There are already 1000 of...

Pendletonin lippis oli toinen outlet-löytö, mutta siitä tuli heti suosikki. Lippis on villaa ja nahkaa, ja toivottavasti se kestää minulla pitkään.

The Pendleton hat was another outlet find, but became an instant favorite. Made out of wool and leather it’ll hopefully last me a long time.


Sweet Pants

I'm hopefully getting my hands on...we have snow in July! ❄️awesome sunset at Colter Bay Campground.

Näin se aivopesu toimii. Suvilla oli reissussa mukana mustavalkoiset Sweet Pantsit ja tämän mukavampia reissupöksyjä saa hakea. Sain omani syksyllä ja ne ovat ihanat!

I’ve been brainwashed. Suvi had a b&w pair of Sweet Pants and you’d have to look for more comfortable travel pants. I got my own in the fall, and I absolutely love them!


Pendleton Journey West Plateau Jacket

dtlsuvi in her new #pendleton jacket...today I want to wish a...reasons why Northbest is best...

Viimeinen, muttei suinkaan vähäisin outlet-löytö oli tällä matkalla Suvin Pendletonin takki, joka tarttui mukaan Oregonin Seasiden Outletista. Harvoin olen kuullut takkia hehkutettavan näin paljon.

The last, but definitely not the least outlet-find on this trip was Suvi’s Pendleton Jacket, which we picked up at the Seaside Oregon Outlet. I’ve rarely heard a coat been praised like this one.


Kiitos vielä Suville kuvista joissa minä esiinnyn.

Löydät minut instagramista täältä. Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Wanderlust Expert.

Thanks again to Suvi for the pics I’m in.

You’ll find me on instagram here. This post is a part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Anaïs.

42 thoughts on “Traveling in Style

  1. Jee, kiitos Satu! Sweet Pantsit on kyllä ihanan pehmoiset. Mulle pitää ehdottomasti olla tuo lökömalli, jonka haaroväli "roikkuu". Materiaalejakin on useampia, talveksi paksummat, kesäksi ohkasemmat. 🙂

   Like

 1. Jeep Wrangler on niin paras! Hauska, miten sen julkisuuskuva vaihtelee maasta toiseen. Totesin suomalaisille kavereille, että vuokrataan sitten Havaijilla Wrangler, ja he nyrpistelivät nenäänsä että "eikö voisi olla jotain sofistikoituneempaa". Kun kerroin saman Coloradolaiselle 12-vuotiaalle naapurintytölle, hänen reaktionsa oli mallia: "That is SO cool!!" Vuokrattiin sitten se Wrangler, tosin neliovisena.

  Like

  1. Haha. Mun mielestä Wranglerit on erittäin sofistikoituneita autoja! Ihan mahtavaa että saitte sellaisen vuokralle. Joskus olis kyllä kiva vuokrata vähän spessumpia autoja lomamatkoilla, mutta toisaalta on myös kiva säästää muutama roponen. 🙂

   Like

  1. Kiitos Jenna! Suomessa Pendletonin tuotteet on vielä vähän kiven alla, mutta eiköhän ne kohta tännekin rantaudu. Ainakin Helsingin Roomage on joskus myynyt vilttejä. 🙂

   Ekasta kuvasta menee krediitit Suville, sillä siinä esiinnyn kerrankin minä itse. (:

   Like

 2. Oon myöskin himoinnut noita vilttejä siitä asti kun näin niitä ensikertaa tässä blogissa! Silti oon ehkä vielä liian pihi tuhlaamaan niihin niin paljoa vaikka kauniita ovatkin. Ihan mahtis postaus, tykkäsin tosi paljon ja aloin heti googlailemaan. Mainoksen uhriko? 😀 Huippua että sullaki on monta Kånkenia, en siis ole yksin ihan pöljä kun haluan sen myös kaikissa väreissä uintirepuksi, salirepuksi, retkirepuksi ja koulurepuksi 🙂

  Like

  1. Mäkin oon kuule aika pihi! Toisaalta noi Saddle Blanketit ei maksanu 100 dollaria paljon enempää. Olisko jopa ollu 80-90 dollaria. Noi Outletit on Pendleton-fanien pelastus!

   Kiva että tykkäsit! Kaikki me ollaan jonkun mainoksen uhreja. Yleensä se vertaismainostus toimii musta parhaiten. 🙂

   Like

 3. Vilttiä en ole vielä harkinnut mukanani kuljettavani, mutta pitkillä matkoilla minulla on ollut mukana iso cashmirhuivi, tai oikeastaan puolivilttihän tuo <a href="http://arelastudio.com/shop/accessories/alma-scarf-1357?color=Melange+grey&size=One+size">Arelalizzan isoin huivi</a> on.Hotelliasukilla tuossa on vaan se huono puoli, että enimmäkseen se kyllä sitten matkan aikana matkustaa matkalaukussa, eli nytkin USA:n reissulla vaan ihan kylmimpinä aamuina käytin sitä lentojen lisäksi.

  Vansitkin löytyvät minunkin lähes vakiovarustuksestani – ja taitavat olla ensimmäinen vaate, tai siis tässä tapauksessa kengät, jotka hankin yhden blogipostauksen perusteella!

  Like

  1. Arelalizzan huivit on kyllä hienoja vaikkei mulla sellaista olekaan. Vanseja sensijaan on lukuisia ja ne on kyllä kivat ja käytännölliset lenkkarit. Blogeilla on kyllä voimaa tässä markkinoinnissa… Vansejakin näkyy nykyään ihan eri tavalla katukuvassa kuin aiemmin. Muistan vieläkin omat ekat Vansini, ne piti Helsingissä hakea 90-luvun alussa siitä Kluuvin yhdestä tietystä liikkeestä ja ne oli viininpunaista mokkaa valkoisella raidalla. 😉

   Like

 4. Olipas kiva postaus!Oon himoinnu noita vilttejä kyllä joka kuvasta. Oon juurikin niitä ihmisiä joita palelee aina ja vaikkei paleliskaan aina kotona sohvalla istuessa mun on vaan yksinkertaisesti pakko kääriytyä jonkun peiton alle.

  Ja toinen on kyllä Vanssit. En tiedä parempia matkakenkiä! Mulla on nuo ikivanhat punaiset ja mua vähän ahdistaa kun niistä kuluu pohja hetkenä minä hyvänsä kokonaan rikki. Ja jostain kumman syystä tuota mun ikivanhaa mallia ei tunnu enää löytyvän mistään ja sitten musta aina tuntuu sovittaessa ettei ne uudet tunnu yhtään niin hyvälle jalassa. Vaikka taisi nuo nykyisetkin käytössä muokkautua. 😀

  Like

  1. Kiva että tykkäsit! Mietin jo, että onkohan tää nyt vähän turhamaista tehdä kokonaista postausta materiasta… mutta pitäähän sitä joskus olla hieman erilainen.

   Mä tykkään makoilla sohvalla viltin alla lukemassa kirjaa. Villasukat kuuluu myös tähän oleellisesti!

   Vansit on vähän sellaset että kun ne on kuluttanut omaan jalkaan sopiviksi ei niistä haluaisi luopua lainkaan. Mulla ne menee skeittauksen myötä pohjista ja sivuilta aina niin rikki, että lopulta niihin menee aina rei’istä vettä sisään ja sukka kastuu! 😮

   Like

 5. Täällä myös yksi vilttien himoitsija! Muutenkin nämä teidän Instakuvat ovat aiheuttaneet ihastuneita huokailuja sekä räjäyttäneet oman tajunnan ihan uuteen ulottuvuuteen aiheessa "kuva minusta matkalla". Aina ei tarvitse olla sitä kiireessä otettua kuvaa hikisestä naamasta 😛

  Like

  1. Voi Katja miten ihana kommentti, kiitos! Mä oon ihan samaa mieltä tuosta selfien ottamisesta matkalla. Ite en ainakaan halua revitellä omaa naamaani liikaa missään somessa. Mielummin olenkin yleensä selin. 😀

   Like

 6. Sulla on hyvä tyylitaju. Voisin ottaa nuo kaikki omillekin reissuille mukaan. Paitsi ehkä sweet pantsit vaatisi vielä totuttelua 😉

  Like

  1. Haha, kiitti! Ja joo, Sweet Pantsit on kyllä aikamoiset. Onneks niitä saa myös eri väreissä ja malleissa, eli kaikkien haarovälin ei tarvi roikkua polvissa. 😀

   Like

  1. Toi Lava on kyllä mahtava. Se oli isomman Tatonkan sisällä viime kesänä menomatkalla ja palveli kyllä tien päällä niin hyvin. Paluumatkalla maksoin siitä checkatessa lisämaksun, sillä sen sisässä tuli teltta ja muut kamppeet takas Suomeen. Se lähteekin mun kanssa taas ens viikolla Ruotsiin! 🙂

   Like

  1. Kiitos Lotta! Aluks kyllä vähän hävetti vouhottaa kamppeista ja tyylistä, mutta ehkä tästä postauksesta on nyt kuitenkin iloa joillekin… eli päätin lopulta laittaa materia-vinkit jakoon vaan. 🙂

   Like

 7. Keltainen sadetakki on ollut hankintalistalla jo tovin, mutta toistaiseksi minulla ei ole sadetakkia ollenkaan (mitä saamattomuutta). Tosin keltainen kettureppuni maastoutuisi siihen ehkä vähän liiankin hyvin, joten pitäisi harkita joko toisen ketturepun tai toisenvärisen sadetakin hankkimista. Hait on kyllä kätevät, sopivat hyvin myös minun jalkaan!

  Like

 8. Vitsi mitä tyylimimmejä! Tuo satulaviltti on kyllä must have ja nuita sweet pantseja oon pyöritelly ostoskorissa jo pariin kertaan! Ehkä ne nyt vihdoin lähtee tilaukseen 🙂

  Like

  1. Haha. Tyylimimmit. Satulaviltti on kyllä kieltämättä hieno, oon aika varma että teidän Hanurikin vois tykätä! Sweet Pantsit on kyllä mukavat… suosittelen, varsinkin kun sulla on tällä hetkellä mukavasti tuota vapaa-aikaa eikä tarvi pukeutua töihin joka päivä. Mä voisin aina olla lökäpökissä. 😀

   Like

 9. Trendikästä! ;D Liityn sankkaan vilttihimoajien joukkoon. Olis aivan ihana, ja harkitsisin todella ostamista, mikäli mahdollisuus sattuisi kohdalle. Nytkin mulla on mun minisohvalla kolme torkkupeittoa lämmittämässä, koska aina kylmä.

  Like

  1. Erittäin trendikästä, eikö? 😉

   Sohvalla lepuuttaessa tulee kyllä herkästi kylmä… suosittelen ehdottomasti Pendletonin viltin hankkimista, jos joskus osuu kohdalle. Koska onhan vielä kivempi lepuuttaa sohvalla erityisen mieluisan viltin alla, vai mitä?

   Like

 10. Saanko sanoo näin… Mut inhoon tämmösiä postauksia! 😀 Tulee kauhee kuume hankkii kaikkee vaikkei oikeestaan juuri tarviis. Noihin viltteihin on niin monet ihastunut, että Pendleton vois avata sivuppisteen Suomeen. Mullakin on ollut mielessä tehä joku vastaava postaus omista reissun must -kamoista. Vansit on kyllä sellaset ettei istu mun jalkaan, oon Converse tyttö. Ja patikointiin on oltava kyllä sit ihan omat kengät kans. Kettureppu kuulluu omaankin varustukseen, just sopivan kevyt ja kätevä.

  Like

  1. Hih! Oon pahoillani et aiheutan kuumeilua! Mulle ei taas istu Converset ollenkaan, ne on ihan liian kapeat mun räpylöihin. Patikointiin mulla on myö Aiglen vanhanaikaiset nahkakengät, mutta Alaskassa ja Pacific Northwestissä patikoidessa kumisaappaat on se ainoa oikea valinta kun ei ikinä voi tietää minkälaisiin lammikoihiin sitä uppoaa. Hai-saappaat on jopa hieman liian matalavartiset Alaskan olohin. Onneks mulla on siellä autotallissa X-tra Tufin ruskeat saappaat odottamassa! 😀

   Haluaisin kyllä Pendletonin Suomeen, mutta toisaalta en tiedä mitä mun reissubudjetille kävis kun olisin alati siellä ostoksilla… 😉

   Like

 11. Ihan mahtavia kuvia! Toi Glacier viltti on niin upee, mäkin tahon sellasen mielellään heti! 😀 Niket on ihan parhaat reissukengät, enää ei tee mieli kävellä Converseissa…

  Like

  1. Kiitos Marika, ehkä säkin törmäät tollaseen vilttiin ens kesänä jossain! Ja samaa mieltä kengistä… Converset ei vaan oo yhtään mun juttu, Niket on sen sijaan ihan eri asia. 🙂

   Like

 12. Hyvä postaus, mä usein mietinkin mistä sun kaikki ihanat viltit huivit ja tossut oikein ovat ❤ Oot saanut mut haaveilemaan Pendeltonin vilteistä!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s