Heavenly Haystack Rock

Edellisen kerran kun vierailin Oregonin Cannon Beachillä teki ranta minuun niin unohtumattoman vaikutuksen, että olin jo pitkään unelmoinut paluusta tänne ihailemaan rantaan iskeytyviä aaltoa, pehmeää hiekkaa jalkojeni alla ja kaukaisuudessa siintävää massivista Haystack Rock -kiveä. Harmikseni aurinko oli pilvessä saapuessamme, ja ehdin jo pohtia tulisimmeko näkemään minkäänlaista auringonlaskua lainkaan tällä kertaa. Vaikkei aurinko itse kuitenkaan näyttäytynyt, oli valo kuitenkin niin erityinen ja veden pinta niin maagisen pehmeä, että lopulta olin vain kiitollinen siitä, että olin jo toisen kerran elämässäni päässyt kokemaan jotain näin taianomaista tällä taianomaisella rannalla. Täytyykö rannan aina olla trooppinen ollakseen kiinnostava?

The previous time I visited Cannon Beach, it made such an impression on me, that I’d already for long dreamt about returning here to admire the waves crashing down along the shore, the soft sand under my feet and the massive Haystack Rock in the distance. To my chagrin the sun was hiding behind the clouds as we arrived at the beach, and I already worried that we wouldn’t see any kind of sunset. Even if the sun didn’t show itself at all this time around, the light was so special and the surface of the water so magically smooth, that in the end I was just grateful to have already for the second time in my life gotten to experience something so magical on this beach. Does a beach have to be tropical to have that certain appeal?

IMG_4655
IMG_4644
IMG_4650
IMG_4648
IMG_0796
IMG_4662

10 thoughts on “Heavenly Haystack Rock

 1. Nämä Cannon Beachin kuvat jaksavat aina vaan ihastuttamaan. Ei ihme, että paikka on tehnyt vaikutuksen sinuun, niin on myös kuvasi sieltä minuun 🙂 Rannan ei tarvitse toki olla trooppinen, mutta aina nähdessäni tällaisia upeita hiekkarantoja, niin kieltämättä haaveilen aurinkoisesta päivästä vähissä vaatteissa varpaat rantahiekkaan upotettuna 🙂

  Like

  1. Tuolla on kyllä sen verran viileä vesi kesälläkin, että tiukkaa tekee että tarkeneeko siellä edes paljain jaloin… mut onhan se kieltämättä romanttinen paikka. 🙂

   Ja kiitos Milla. Mun mielestä sun pitää ehdottomasti päästä käymään Cannon Beachilla!

   Like

 2. Noniin, nyt olikin sitten näiden kuvien vuoro! Kerrassaan ihastuttavia maisemia ja myöskin vilttejä 😉 Maagista tosiaan, aina ei tarvitse auringon paistaa jotta saisi upeita kuvia, joskus jopa parempi usvainen ja pilvinen sää.

  Like

  1. Joo, kyllä mua silti harmitti ettei näistä kaikista tullu ihan niin makeita kuin mitä tuo keli antoi odottaa. Oli sittenkin liian hämärää tolle mun seiskalle. Kyllä se täyskenno himottais!

   Like

 3. No ei varmasti tarvi olla trooppisia! Sitä paitsi monet tropiikin rannat vain toistavat itseään. Varmaankin voin tunnustaa että Lofooteilla olen elämäni kauneimpia rantoja nähnyt ^^Melkoisen ihanaa katseltavaa löytyis sieltä Amerikastakin, mie haluan jo tuonne!

  Like

 4. Minusta rannan ei tarvitse olla trooppinen, kaunis ranta ja meren läheisyys luo monesti jo itsessään tunnelman. Onpa kyllä maagisen näköinen paikka, upeita kuvia!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s