Ecola State Park

Ecola State Park sijaitsee Seasiden ja Cannon Beachin välissä ja sinne ajetaan aaltoilevaa metsätietä pitkin. Niemenkärjestä aukeaa upea näkymä kohti Cannon Beachin 72 metristä Haystack Rockia ja Tyynen valtameren tyrskyjä. Osavaltion puistot, eli State Parkit ovat hyvin hoidettuja ja niihin täytyy usein myös maksaa pieni pääsymaksu. Samalla maksulla pääsee puistoon sisään kokonaisen viikon ajan. Tästä niemenkärjestä ei majakkaa löydy, mutta seuraavassa postauksessa päästään taas ihailemaan Oregonin valkorunkoisia ihmeitä.

Ecola State Park lies between Seaside and Cannon Beach and you can drive there along a billowy forest road. An incredible view opens up from the end of the peninsula towards the 235-foot Haystack Rock on Cannon Beach and the waves of the Pacific. State Parks are very well maintained and you’ll usually have to pay a small entrance fee to enter. You can access the area with the same receipt for a full week. There is no lighthouse in this area, but in the next post you’ll get to admire some more of Oregon’s white-bodied wonders.

IMG_4802IMG_4798IMG_4800IMG_4805IMG_4806IMG_4811IMG_4799IMG_4810IMG_4801IMG_4813 

2 thoughts on “Ecola State Park

 1. On kyllä makeat maisemat ja makeita on aina nää sun kuvatkin 🙂 Meillä on ollut aina reissuilla liian kiire aikataulu. Ei juurikaan olla ehditty State Parkeissa pysähtelemään, vaikka niissäkin voisi olla paljon näkemistä. Ollaan kierretty vaan kansallispuistoja.

  Like

  1. Haha. Musta tuntuu että meilläkin on aina road tripeillä kiire, mutta nyt ensi kesälle oon yrittäny tehä vähän löysemmän aikataulun niin että ehtis välillä jäädä paikalleenkin toviks jos siltä tuntuu… katsotaan onnistuuko vielä käytännössä!

   Ja kiitos Elina kivasta kommentista! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s