Aurora Borealis

Viime päivinä instagram-feedini on täyttynyt revontulikuvista ympäri maailman. Etelä-Suomessakin kuulemma nähtiin näitä taivaan valoihmeitä, mutta minähän en tiedä siitä oikeastaan mitään, sillä vietin juuri kuluneen viikon maailman parhaissa revontulimaastoissa Ruotsin Lapin Abiskossa, jossa pääsimme viime lauantaiyönä todistamaan näitä pohjoisen uskomattomia valoihmeitä.

During the past couple of days my instagram feed has been flooded with pictures of aurora borealis from around the world. They even showed themselves in Southern Finland a few days ago, but I wouldn’t know anything about it, since I just spent the past week in the aurora capital of the world in Abisko, Swedish Lapland, where we got to admire these amazing northern lights last Saturday night.

IMG_0552-2

 

22 thoughts on “Aurora Borealis

  1. Mä oon nähny revontulia muutaman kerran Alaskassa ja ihan Suomen Lapissakin, mutta näin hyvin en ole aiemmin osannut/onnistunut saamaan niitä kameralle talteen. KIITOS Laura! ♥

   Like

 1. Aivan mahtavaa, että pääsitte kokemaan nämä! Harmittaa, etten silloin yhtenä iltana tajunnut lähteä katsomaan. Minulla on revontulet vielä näkemättä, ehkä joskus onnistaa. 🙂

  Like

  1. Varmasti sua joskus onnistaa! Helsingin revontulet näytti kovin erilaisilta kuvissa kuin nämä… harmi että oltiin pois juuri silloin, koska olishan niitä nyt ollut kiva katsoa ihan omastakin ikkunasta kerta mulla olis aika sopiva näkymä ylimmästä kerroksesta. 🙂

   Like

 2. Siis nää kuvat on ihan mielettömiä!!! ISO WAU! Teillä tais muutenkin olla aika eeppinen reissu, ainakin Instagramin kuvien perusteella 🙂

  Like

  1. IHANA – kiitos! ♥ Oli kyllä aika eeppiset maisemat ja kokemukset. Jäi sellanen kutina, että on pakko vielä joskus päästä tuonne takaisin. Ja etenkin just maisemien, rennon tunnelman ja offarien takia. Kutkuttais päästä laskemaan lisää puuteria, mutta se jäänee ens kauteen. 🙂

   Like

  1. Kiitos Laura ♥ Koko reissu ja jääkiipeilykin oli erittäin jees, ja nimenomaan mulle parempi vaihtoehto kuin normikiipeily, kerta mulla on niin kipeät sormet ja nivelet. Hakun kanssa oli helpompi kiivetä menemään. Riitti kun käsivarressa oli voimaa iskeä se jäähän ja pitää vaan siitä kiinni. Pakko päästä taas kokeilemaan seuraavan kerran kun siihen tarjoutuu mahdollisuus!

   Like

  1. Arvaa oltiinko me ihan suu auki kun sinä yönä kun meillä Abiskossa myrskysi ja lumi ja tuuli tuiversi oli jengi Helsingissä kotisohvalla rauhassa ottamassa kuvia revontulista. Hieman nauratti tilanteen ironia. No olipahan noissa lumisissa maisemissa kuitenkin jotain pientä ekstraa… 😉

   Kiitos Satu!

   Like

  1. Lotta ja Nata oli kyllä niin taitavia iglunrakentajia! Ne oli muuten ryhmän ainoat jotka sai iglun kasaan ja workshopin vetäjä oli ihan monttu auki ylpeydestä. 😀

   Like

 3. Vvauu, mitä revontulia! Ihan jäätävä munkki teillä kyllä kävi noiden suhteen, ja saitte iglunkin vielä samaan aikaan. Ei oo paremmasta väliä!

  Like

  1. Oli kyllä munkkien munkki! Voisin ottaa tuosta yöstä vielä toisinnon nyt kun pääsin oikein kunnolla tuon pitkän valotusajan makuun. No ehkä tässä vielä ehtii vuoden mittaan kuvaamaan tähtitaivaita ja Milky Waytakin kenties… 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s