Unforgettable

En perusta paljoakaan selfieistä. Ehkä se johtuu sukupolvestani, joka ei ole ihan täysin sinut sen kanssa, että omaa naamaa pitäisi muka esitellä niin usein. Enpä tiedä. Selatessani instagram-kuviani joita on nyt jo yli 6000 (!), löysin kuitenkin muutaman kuvan itsestäni missä muistan tunteneeni oloni poikkeuksellisen onnelliseksi matkoilla. Nämä ovat joitakin unohtumattomimpia hetkiäni instagramista.

I’m not much for selfies. Maybe it’s my generation that is not quite comfortable with showing their face too often. I don’t know. While browsing through my instagram-photos, which are now more than 6000 (!), I found a some photos featuring yours truly where I remember feeling exceptionally happy while traveling. These are some of my most unforgettable moments from instagram.


Kingsport, Tennessee, 2012

#myself #holstonriver #tennessee

Olimme äitini kanssa Tennesseessä tapaamassa hänen vanhoja koulukavereitaan 50 vuoden takaa. Etelän viehätys puri minuunkin.

We visited my mother’s old friends from high school from 50 years ago in Tennessee. Southern charm worked like a charm on me too.


Cape Elizabeth, Maine, 2012

#lighthouse #maine #capeelizabeth

Olin odottanut Mainen majakoita kuin kuuta nousevaa ja sain mitä halusin. Tässä ainoa kuva minusta ja Cape Elizabethin majakasta.

I had been dying to see the Maine lighthouses and I got what I wished for. This is the only picture of me and Cape Elizabeth Light.


Eaglecrest, Alaska, 2013

we have pooooooooooooder!!!!

VIhdoinkin lisää puuterilunta! Tämä on parasta mitä tiedän.

Finally more powder! This is the bees knees for me.


Santa Monica, California, 2013

dmndz ta life

Auringonlaskuun skeittaaminen Kaliforniassa… voisinko toivoa enempää? Parhaat ystävät olivat mukana ja ilta oli täydellinen.

Skateboarding into the sunset in California… could I ask for more? My best friends were with me and the evening was perfect.


Grand Canyon, Arizona, 2013

534162235788276044_230645120130907-3361-888khj

Auringonnousu ja uskomattoman hieno sumu Grand Canyonilla. Unohtumaton paluu paikalle, jossa en ollut vieraillut yli 15 vuoteen.

Sunrise and an incredible foggy morning at Grand Canyon. An unforgettable return to a place I hadn’t seen in 15 years.


Yosemite, California, 2013

loving it!

Vuoria Kaliforniassa. Ensimmäinen, muttei varmasti viimeinen kertani Yosemitessa vakuutti kertaheitolla.

Mountains in California. My first, but definitely not last time in Yosemite got me hooked.


Juneau, Alaska, 2014

Independence Day

Itsenäisyyspäivä Alaskassa ystävieni ja perheeni kanssa on minulle tärkeimpiä juhlia ikinä. Viime kesänä sain onnekseni olla toisessa kodissani taas kerran viettämässä tätä erityistä päivää.

Independence Day in Alaska with my friends and family is one of the most important festivities for me ever. Last summer I was fortunate enough to spend this special day in my other home again.


Cannon Beach, Oregon, 2014

that one night at Cannon Beach...

Palasin tähän paikkaan ristiriitaisin tuntein. Lopulta näkymät ja valo kuitenkin palkitsivat. Yksi taianomaisimmista hetkistä ikinä.

I returned to this place with mixed feelings. The views and the light still rewarded me. It was one of the most magical moments ever.


Hole-in-the-Wall, Washington, 2014

dtlsuvi is a great travel companion...

Olimme hetkeä aiemmin heränneet teltasta tältä sumuiselta rannalta. Tässä paikassa oli viehätystä jonka jokaisen pitäisi kokea.

We had just woken up in a tent on this foggy beach. There is something about this place that everyone should experience.


Vance Creek Bridge, Washington, 2014

yours truly taking a break, trying...

Pelkojen voittaminen ja uskaltaminen ovat olleet agendalla viimeisen vuoden ajan. Tässä on yksi niistä. Olen niin onnellinen että uskalsin.

Conquering my fears and daring to do things have been on my agenda this past year. This was one. I’m so happy I dared.


Löydät minut instagramista täältä. Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination UnknownKaukokaipuu ja Veera Bianca.

You’ll find me on instagram here. This post is a part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown and Skimbaco Lifestyle.

19 thoughts on “Unforgettable

 1. Aivan mielettömän ihania kuvia! Mä niin tykkään näistä! Sun kuvista tulee muutenkin sellainen olo, että minustakin pitäisi löytyä eräjorma, jotta pääsisin nauttimaan vastaavista. Mutta kun olen tällainen…

  Like

 2. Taianomaisia kuvia nämä kaikki, mutta luoja että tuo Cannon Beachin kuva on niin mun suosikkeja! Ja tietysti skeittikuva Santa Monicasta oli upea! Todella ikimuistoisia hetkiä varmasti kaikki nämä ❤

  Like

 3. Ihania kuvia, kauniita maisemia! Sama juttu täällä, etten osaa ottaa oikein itsestäni selfieitä. Instasta taitaa yksi kuva löytyä minusta, senkin otin ihan vaan testatakseni. Muutenkaan minusta ei ole olemassa kuvia, sillä olen aina kameran takana. Tuskin on suurta vahinkoa tapahtunut, vaikka pärstääni ei netistä helpolla löydykään 🙂

  Like

 4. Yosemite kuvan muistan ihan selvästi kun näin sen Instagramissa eka kertaa! Unohtumattomia nämä muutkin. Otat vain niin hyviä kuvia 🙂 Ehkä varmaan ole ensimmäistä kertaa asialla, mutta nuo huivit, niitä en vain lakkaa ihastelemasta!

  Like

 5. Huikeita kuvia, näissä on kyllä kaikissa kunnolla fiilistä! Ja 6000 on kyllä mieletön saavutus, just kattelin tänään, että ittellä rupeaa 1000 lähenemään kovaa vauhtia. Niiden seasta ei taida kun ihan 1-2 selfietä löytyä – edustan kai vanhempaa sukupolvea tai olen jättänyt selfiet teinivuosille 😀

  Like

  1. Mulla taitaa olla enemmän kuin 1-2, mutta ei niitä siltikään paljoa ole…. onneks joku joskus ottaa kuvia mustakin ni tietääpähän käyneensä. =)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s