Lofoten ♥

Viikko Lofooteilla tarjosi juuri sitä mitä tilattiinkin. Vuoria, rantoja, nuotioita ja luontoa. Pohjois-Norjan helmi toi jokseenkin mieleen Alaskan ja nautin ihan täysillä hiljaisista hetkistä rannalla kirjani kera retkituolissa istuskellen. Pohjoisen kesät on parasta mitä tiedän, valoa ja viileyttä. Miltäs näyttävät Lofootit näiden kuvien perusteella?

A week in Lofoten offered exactly what we’d ordered. Mountains, beaches, campfires and nature. This gem of Northern Norway reminded me a bit of Alaska and I utterly enjoyed sitting in silence on the beach reading my book. The summers up north are my favorite, light and cool. How does Lofoten look to you in these pics?

Löydät minut instagramista täältä. Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination UnknownKaukokaipuu ja Veera Bianca.

You’ll find me on instagram here. This post is a part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown and Skimbaco Lifestyle.

 

27 thoughts on “Lofoten ♥

  1. Alaskassakin on paikoin turkoosia vettä ja siellä se johtuu kai siitä että jäätiköistä irtautuva hiesu liukenee veteen ja aiheuttaa tuollaisen optisen illuusion. Oiskohan se tuollakin sama? 🙂

   Like

 1. Lofootit näyttää ihan superilta! ❤ Oon ihastellu näit instassa ja sain ystävänikin näiden kautta innostumaan paikasta lisää ja jee tonne elokuussa. Kivat samankaltaset kesäreissut tosiaan tehään, eri järkässä 😀 2 viikkoa niin ameriiikka kutsuu!

  Like

  1. Oho. Aikamoinen myyntipuhe ollu! Meillä on Ameriikkaan vielä 2 kuukautta, mutta mikäs tässä Suomen kesässä on ollessa. 🙂 Ihanaa reissua teille!

   Like

 2. Mahtavalta tietty näyttää! Ah, nuo vuoret… nyt vain mietin, miksi ihmeessä en ikinä Suomessa asuessani saanut päähäni pitkää roadtrippiä tuonne päin, kun nyt roadtrippailu samanlaisen matkan päähän tuntuu ihan normaalilta.

  Like

  1. There’s always next time! 🙂 Ja sanos muuta. Noi etäisyydet on niin suhteellisia. Mutta pakko sanoa, että vaikka Lofootit on silmämääräisesti lähellä ja etäisyydet lyhyitä, niin ajaminen tuolla on paikoitellen aika haastavaa. Meillä meni kevyesti pari päivää menomatkaan ja pari päivää paluumatkaan kun ei voinu vaan kaahailla menemään. Varsinkaan kun oli asuntoauto alla. Ja me lähettiin Lapista matkaan… eli nää oli ajoa Rovaniemeltä niin että ehdittiin välissä syömään ja nukkumaankin.

   Like

  1. On todella upea paikka! Pohjoisen kesät on mun juttu, pakko myöntää että ahdisti jo viime viikolla kun oli yhtenä päivänä mun mittarissa liian lämmin ja piti vaihtaa kevyempää ylle. Tykkään viileästä kesästä, mutta aurinkoa pitää sentään saada! 🙂

   Like

 3. Niin hyvät kelit sattunu teidän reissulle. Maisemat näyttää erilaiselta kuin meidän loppukesän reissulla, kun vuorilla on vielä lunta. 🙂 Ihaniiii kuviiii!

  Like

  1. Hih. Kaikenlaista säätä mahtu yhteen viikkoon! Ja niin totta, nuo lumihuippuiset vuoret toi vielä aikamoista dramatiikkaa maisemiin. Maisemat oli kovin erinäköisiä ihan päivästä toiseen vuorovesien vaihtelun ja valonkin mukaan. 🙂

   Kiitos Lotta!

   Like

 4. Apua, miten hienoja maisemia! Lofootit ei oikein ole ollut mulla haavelistan kärjessä (eikä Norja muutenkaan, ihan budjettisyistä ja vähän säänkin takia), vaikka sieltä on ollut viime vuosina paljon juttuja lehdissä ja blogeissa. Olen kuitenkin alkanut tässä viime aikoina lämmetä, ja näiden kuviesi myötä löylyä tuli taas vähän lisää! Nyt alkaa tuntua siltä, että ilmeisesti mun on pakko päästä tuonnekin joskus… 🙂

  Like

  1. Ei ollu mullakaan aiemmin. Mutta nähtävästi sitä löytää läheltäkin "omanlaisia" paikkoja, aina ei tartte lähteä merta edemmäs kalaan… 😉

   Eli ehkä sunkin vielä joskus pitää päästä!

   Like

 5. Karun kauniita maisemia – mutta senhän Sinä jo tiesitkin :-)Meillä on edelleen jotenkin hakusessa sellainen helposti toteutettava matkaidea näille kulmille, maisemia, muttei telttamajoitusta. Ehkä jonain kesänä vielä.

  Like

  1. Kiitos Pirkko! Tuolla mainostettiin paljon perinteisiä rorbuer-kalastajanmajoja, eli niitä voisin varmasti teille suositella jos ei teltta/asuntoautomeininki napostele. Itelle ei sellaseen riittäis tuolla varat… 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s