Counting Sheep

Suomen suven suurin juhla, eli juhannus kolkuttelee jo ovella. Joskus juhannuksella oli minulle suurikin merkitys kun tapasin viettää sitä vuosittain perheen kanssa ystävien saaressa Hangon ulkopuolella. Viime vuosina olen vain pyrkinyt välttämään tätä pakollista juhlaa, ja tällä kertaa olenkin ollut suunnittelematta yhtään mitään. Pääasiassa ajattelin nukkua, ja jos keli sallii, suunntataan ystäväni kanssa metsään testaamaan uutta kahden hengen telttaa joka ostettiin muutama päivä sitten toisen ystäväni kanssa puoliksi. Yhteishuoltajuus siis. Nukkuminen on vahvasti agendalla pitkän työputken jälkeen. Unitunnelmissa jätän teidät laskemaan näitä Lofoottien lutuisia lampaita. Hyvää Jussia!

Traditional Finnish Midsummer celebrations are just around the corner. Back in the day this holiday had quite a big meaning for me, when I used to spend every Midsummer on an island outside Hanko with some friends of the family. During the last few years though, I’ve been avoiding this mandatory celebration and this year I haven’t really made any plans at all. Mainly I’ve thought about sleeping and weather permitting, we might head out into the woods with a friend to test out the new 2-person tent I just bought with another friend of mine. A joint custody of sorts. So sleeping will mostly be on my agenda after working way too much lately. I’ll leave you counting these sheep from Lofoten!

Sheep-12Sheep-4Sheep-16Sheep-6Sheep-15Sheep-18Sheep-20Sheep-25Sheep-22Sheep-14Sheep-8Sheep-10Sheep-11Sheep-23Sheep-21Sheep-24Sheep-19Sheep-26Sheep-27 

8 thoughts on “Counting Sheep

  1. No sanos muuta. Noita oli niin paljon et olis jo tehny tiukkaa ihan paikan päälläkin saada noista lukua. Kauempana oli myös se lauman ainoa musta lammas. Harmi ettei se tullut tarpeeksi lähelle kuvia varten… 😉

   Like

 1. Mun piti jo tänään suunnata noille Espoon saarille telttailemaan, mutta säiden jumala päätti toisin.. Koti-ilta siis täälläkin tiedossa. Huomenna uusi yritys! Rentoa juhannusta sulle. 🙂

  Like

  1. Joo Espooseen oltiin matkalla mekin… mutta katotaan mitä tässä nyt käy. Koko tää etelä näyttäis nyt olevan pahempien sadepilvien alla ja en mä nyt niin hullu oo että haluaisin viettää koko juhannuksen sateessa värjötellen. 😀

   Like

  1. Kiitos Sanna… oon nyt rentoillu jo koko illan ja valmistellu telttakamat siltä varalta että keli tästä selkeneekin! Ihanaa Jussia teille ♥

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s