Eternal Summer

But thy eternal summer shall not fade,
Nor lose possession of that fair thou ow’st,
Nor shall death brag thou wander’st in his shade,
When in eternal lines to time thou grow’st,
So long as men can breathe, or eyes can see,
So long lives this, and this gives life to thee.

— Sonnet XVIII by Shakespeare

Tämä kesä on ollut poikkeuksellinen. Poikkeuksellinen ja erilainen. Ja se on sujahtanut ohi niin nopeasti. Odottaessani uusia matkoja syksyn kynnyksellä, olen tehnyt luvattoman määrän työtunteja ja käyttänyt kaiken vapaa-aikani tutkien kotiseutujani ja viettäen aikaa ulkona. Ehkä parasta kesässä on valon määrä ja energia jota se on antanut. Tänä kesänä enemmän kuin koskaan olen nauttinut ihmisten tapaamisesta ja heidän seurastaan. Ihmiset ovat se minun juttuni. Loppukesä vetää jokseenkin melankoliseksi, tässäkö tämä nyt oli? Sateineen päivineen tämä kesä on kuitenkin ollut juuri sellainen kuin sen pitikin. Etappi matkalla uusiin seikkailuihin. Kunpa kesä voisi olla ikuinen.

This summer has been exceptional. Exceptional and different. And it has flown by so fast. As I’ve been waiting for more travels at the brink of autumn, I’ve worked more hours than I probably should have and spent my few leisurely hours exploring my home country and being active outdoors. Probably the best part about summer is the amount of light and the energy I’ve had. This summer more than ever I’ve also enjoyed meeting and being around people. They are what make me tick. The end of summer kinda makes me melancholy, was this really it? With all its rainy days, this summer has however been just what it ought have. A path towards new adventures. If only summer could last forever.

Löydät minut instagramista täältä. Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination UnknownKaukokaipuu ja Veera Bianca.

You’ll find me on instagram here. This post is a part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown and Skimbaco Lifestyle.

8 thoughts on “Eternal Summer

 1. Mä en tiedä vieläkö pitäisi odottaa, että kesä alkaa, vai alkaako odottamaan jo syksyä vai jopa jo ensi kesää. Tällaisen kesän jälkeen on jotenkin epämääräinen olo! Koirakin on niin hämmennyksissään, että alkoi vaihtamaan jo talviturkkia 😀

  Like

  1. Nää viimeiset pari viikkoa on ollu mulle ihan täydellistä kesää. On ollut sopivasti lämpöä ja aurinkoa makoilla kallioilla ja rannoilla, ja iltaisin oon pyöräilly auringonlaskun valossa kotiin. Oon nauttinut täysin siemauksin. Mun ensimmäinen "nautinnollinen" kesäuinti oli muuten viime lauantaina Nuuksiossa, vihdoin oli järvi sopivan lämpöinen… koiraa ei veden lämpötila oo meillä kyllä haitannu. Se on uinu kelissä kuin kelissä!

   Like

 2. Kunpa kesä voisi olla ikuinen tosiaan. Onneksi nyt alkaa näyttämään erinomaiselta! 🙂 Ihania kesäkuvia ja elämäntäyteisiä hetkiä olet saanut kyllä kokea kuluneen kesän aikana. Kuten onneksi itse kukin 🙂 Ja Java ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s