How Big, How Blue, How Beautiful

“So much time on the other side
Waiting for you to wake up
Maybe I’ll see you in another life
If this one wasn’t enough
So much time on the other side

How big, how blue, how beautiful
How big, how blue, how… ”

— Florence + the Machine

Viime viikonloppuinen Flow-festivaali ja loppukesän pimeydessä koetut muistot ystävien kanssa pyörivät vielä mielessäni pestessäni pyykkiä, pakatessani laukkuja ja valmistatuessani kuukauden mittaiselle road tripille, jolle suuntaamme perjantaina. Flown viimeisinä tunteina kajahti ilmoille Florence + the Machinen huikaiseva lavashow, jonka kappaleet ovat soineet päässäni katkeamatta parin viimeisen päivän ajan. Näemmä tämä erityinen biisi teki vaikutuksen myös ystävääni ja fellow Losifaniin Sannaan. Yritän vielä ehtiä ajastamaan teille muutamia kuvapostauksia Lofooteilta, mutta suonette minulle anteeksi jos palaan langoille vasta syyskuun loppupuolella. Siihen asti voitte seurata matkaa instagramissa, jota yritän päivittää aina nettiyhteyksien salliessa. Tässä eräitä suosikkikuviani toukokuiselta reissulta Lofooteille. Vuoria, vettä ja suuria taivaita. Samaa mitä lähden perjantainakin etsimään. Until we meet again!

Last weekend’s Flow-festival and the memories I made in the darkening late summer nights with my friends still linger in my mind as I do laundry, pack my bags and get ready for a month-long road trip, which we’re embarking on this Friday. During the last hours of Flow, we got to experience Florence + the Machines extraordinary show. The songs have been playing non stop in my mind for the past couple of days. Apparently this particular song also made an impression on my friend and mutual LA-fan Sanna as well. I’ll still try to throw together a couple of scheduled posts from Lofoten for you guys, but I hope you’ll excuse my absence until I return to civilization at the end of September. Until then you can follow my journey on instagram, which I will try to update as often as possible, internet permitting. Here are some of my favorite shots from our trip to Lofoten in May. Mountains, water and big skies. This is what I’ll be looking for beginning on Friday. Until we meet again!

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

14 thoughts on “How Big, How Blue, How Beautiful

    1. I’m so glad! I’ve been so stuck on Florence, that I haven’t listened to much else in the past few months. Thank you so much for your kind words Jacqueline…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s