Spirit Island

“In the end, only three things matter: how much you loved, how gently you lived, and how gracefully you let go of things not meant for you.”

— Buddha

Untitled

Vanhemmiten olen ymmärtänyt kuinka paljon luonto minulle oikein merkitsee. Tavallaan olen varmasti alitajuisesti aina tiennyt, kesti vaan tovin tutustua itseeni paremmin, ja olla pitämättä asioita itsestäänselvyyksinä. Nyt tiedän miksi jotkin paikat tekevät onnelliseksi ja tiedän mihin mennä kun haluan olla rauhassa. Paikka jossa olen kokenut olleeni lähimpänä luontoa viime vuosien luontomatkojen lomassa on kuitenkin ollut tämä. Ei ristin sielua missään. Vain me, muutama lintunen ja luonto. Tähän vaikutti tietenkin se, että olimme meloneet saarelle noin 15 kilometrin matkan, nukkuneet teltassa läheisen poukaman perällä ja heränneet viideltä ihailemaan auringonnousua, ennen kuin kukaan muu turisti ennätti paikalle pilaamaan meidän rauhaa. Tälläisiä aamuheräämisiä en tule ikinä katumaan. Tämä aamu oli todella ZEN.

As I’ve gotten older, I’ve realized how much nature means to me. I guess I’ve always subconsciously known, it just took a while to get to know myself better and not to take things for granted. Now I know why I feel happy in certain places and where to go when I want to feel at peace. The place where I’ve felt the closest to nature in between all my travels in nature during the past couple of years, has however been this one here. Not a soul anywhere in sight. Just us, a few little birds and the nature. This was of course influenced by the fact that we had paddled around 15 kilometers to get there, slept in a tent on the edges of a nearby bay and gotten up at 5Am to admire the sunrise, before any other tourists made it out to spoil our peace. I will never come to regret being up with the lark on mornings like this. This morning was truly ZEN.

UntitledUntitled

Muistattehan tämän pienen ystäväni?

Still recall this little friend of mine?

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Viime kesän ehdottomat reissukengät sponsoroi minulle Merrell. Näissä kengissä meloin 30+ kilometriä, patikoin joessa ja kiipesin vuoren huipulle. Lämmin suositus ja niistä vielä lisää myöhemmin…

Last summer’s ultimate travel shoes were gifted to me by Merrell. I wore them while paddling 30+ kilometers, hiking up a river AND a mountain. Highly recommended and more about them later on…

UntitledUntitled

Ei hullummat maisemat aamiaista varten, vai mitä sanotte? Mikä on huikein paikka missä te olette syöneet aamiaista?

Not a bad view for having breakfast, or what say you? What is the coolest place you’ve eaten breakfast at?

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

14 thoughts on “Spirit Island

 1. Ei jestas! Aivan uskomaton paikka. Nuo värit ja kuvat, upeita. 🙂 Vaikka mitä hyvää keksisin tähän sanoiksi pukea, ei ne sanat tekisi tuolle paikalle tarpeeksi oikeutta!

  Like

 2. Sama juttu kuin Rimmalla, että olen ihastellut näitä paljon IG:ssä ja nyt on ihana nähdä nämä isompana! Mieli lepää jo ihan kuvia katsoessa, joten voin hyvin uskoa miltä tuntuu istua tuossa laiturin nokassa ja herätä näihin maisemiin ❤ Upeita kuvia as always 🙂

  Like

 3. Musta tuntuu myös, että luonnon hienouden on tajunnut vasta kun se ei olekaan enää ympärillä jatkuvasti. Maaseudulla metsän keskellä kasvaneelle nuorelle se oli aina itsestäänselvyys ja varsinainen retkeily on alkanut kiinnostaa vasta ihan hiljattain kaupungissa asuessa.

  Kuten muutkin jo sanoivat, ihan mielettömiä kuvia. Tuo vedenpinnan tyyneys on ihan uskomaton ja joissain kuvissa maisema näyttää kuin tietokoneella tehdyiltä grafiikoilta, sen veran epätodellisen näköistä. Mä en ollutkaan ikinä tästä paikasta edes kuullut, lisättävä bucket listille välittömästi 🙂

  Like

  1. Totta puhut! Luontoon tulee kaipuu vasta kun sitä ei joka päivä koe tai näe. Tää oli kyllä ihan ultimaattinen luontopaikka, suosittelen jokaisen luonnonystävän bucketlistille!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s