Happy Holidays in Edinburgh

From the spin of the wheel
comes a spiral
threading itself
up through the vessel
until it reaches the rim

where this twist in the clay
slips into air
then travels on invisibly
beyond the turning earth
and up into the whirling stars.

“Spiral” by Elizabeth Burns

Joulukuussa vietin viikon Edinburghissa ja Skotlannin Ylämailla ystäväni kanssa. Edinburgh näyttäytyi meille juuri sellaisena kuin olin sen kuvitellutkin, täynnä historiaa ja mystiikkaa. Nautin katujen, vanhojen rakennusten ja ympäröivän luonnon tutkimisesta tässä viehättävässä vanhassa kaupungissa. Se oli täydellinen kohde talviseen vuodenaikaan, ja jopa kuuluisa skotlantilainen sade väistyi, jotta pääsimme tutustumaan kaupungin helmiin. Näiden kuvien myötä haluan toivottaa onnellista uutta vuotta!

In December I spent a week in Edinburgh and the Scottish Highlands with a friend. Edinburgh presented itself just as I had imagined, full of history and mystique. I enjoyed exploring the streets, the old buildings and the surrounding nature of such an intriguing old city. It was the perfect destination for this time of year and even the famous Scottish rain subsided enough for us to get acquainted with the must see’s of the city. With these images I would like to wish you Happy Holidays and a Fortunate New Year!

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

11 thoughts on “Happy Holidays in Edinburgh

 1. Voi Edinburgh..Juuri kun olen muka ollut päättäväni, että läntinen Kanada kutsuu niin sitten tulee sun Edinburgh postaus vastaan. Hmm, ehkäpä mietin sitten kuitenkin vielä käykö suunta ensi vuonna itään vaiko länteen 😀 Ihania kuvia, oli hauska huomata, että tiedän melkein jokaisen ulkona otetun kuvan sijainnin 🙂 Ihanaa uutta vuotta sinullekin!

  Like

 2. Huippua tulevaa vuotta myös sinulle! 🙂 Edinburgh näyttää ihanalta. Mekin nähtiin paljon linnoja Keski-Euroopassa, mutta jotenkin nuo rakennukset on silti aika erinäköisiä tuolla Skotlannissa. Teillä on ollut pieni aikamatka menneeseen!

  Like

  1. Edinburgh OLI ihana! Haluan takaisin pian niin että valoa riittäisi päivässä vähän pidemmälle… toivottavasti tämä uusi vuosi tuo tullessaan senkin matkan. 🙂

   Like

 3. Upeita kuvia! Varmasti myös mun isän mielestä. (; Oot saanut kyllä kauniisti vangittua valon kaikkiin otoksiin. Tykkään!

  Ja mitä mahtavinta vuotta 2016, Kea!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s