Tell me, Pony…

in co-op with NBE Finland & Kuopio-Tahko

Tiedättekö niitä reissuja jotka antavat henkisesti ihan mielettömästi, mutta ottavat fyysisesti aivan liikaa? Mieli haluaisi jatkaa, mutta keho sanoo seis. Tammikuussa järjestettiin ihanan inspiroiva ja palkittukin NBE Finland -tapahtuma, joka lähettää Matkamessujen yhteydessä kansainvälisiä bloggaajia tutustumaan Suomen matkailutarjontaan. NBE järjestettiin nyt jo kolmatta kertaa, ja sain kunnian tulla valituksi hostaamaan ulkomaalaisia matkabloggaajia kohteisiin Lahti-Päijänne ja Kuopio-Tahko. Molemmista löytyi jotakin minunkaltaiselleni vauhtihirmulle. Talvi oli kauneimmillaan juuri tuolloin, ja koin että sain näytettyä vierailleni sitä parasta Suomen talvea. Tahkolle sain tehtäväksi ottaa videoklippejä, jotka editoin teille omaksi videokseen. Tahkon mielettömät lumimaisemat tarjosivat upean valon videokuvaamista varten. Nyt jo ikävöin lunta vaikka kehossa piilee vieläkin kova reissuväsymys. Inspiraatiota on takataskussa kuitenkin rutkasti, joten innolla odottelen mitä kaikkea tämä vuosi tuokaan tullessaan.

Do you know those trips that are mentally incredibly rewarding, but physically extremely straining? Your mind would like to go on, but your body just says no. In January it was time for the wonderfully inspiring and award winning event called NBE Finland, which sends international travel bloggers to Finnish travel destinations in conjunction with the Nordic Travel Fair. NBE was now organized for the 3rd time and I was one of the lucky host bloggers for the Finnish destinations of Lahti-Päijänne and Kuopio-Tahko. Both destinations held something for a speed demon like me. Winter was at its best and I feel like I got to show my guests some of the best bits our winter here. At Tahko I was tasked to get some video clips, which I now edited together for you guys. Tahko’s amazing snowy views offered a great light for shooting videos. I already miss the snow, despite still feeling tired from all the action we had. I have so much inspiration stored from the past weeks, so I’m eagerly anticipating everything that this new year will bring.

Thanks! to Salla at Kuopio-Tahko

Nina from Smaracuja

Nick & Margherita from Crowded Planet

Masha & Aleksey from Life in Travels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s