Meet Me in Yellowstone

Mukavaa laskiaissunnuntaita! Eilen ryhdyimme ystäväni Lauran kanssa tuumasta toimeen ja kasasimme teille videon Yellowstonessa näkemistämme ihmeistä. Näin jälkikäteen totesimme, että ihan parhaita juttuja matkan aikana olivat uinnit eri järvissä ja joissa. Yellowstonessa kävimme siis uppoutumassa Firehole Riverin pyörteisiin, joka olikin aikamoisen jännittävä paikka. Joki on siis sama, johon erilaiset kuumat lähteet laskevat sen matkan varrella. Mikä on makein paikka jossa te olette uineet luonnossa?

Happy Super Bowl Sunday! Yesterday my friend Laura and I finally got our act together and edited a video about all the wonders we saw in Yellowstone. In afterthought we noted that some of the best things during our trip were swimming in different lakes and rivers. In Yellowstone we took a dip in the currents of Firehole River, which was quite an exhilarating place. This is the same river which several hot springs flow into along its course. What is the coolest place out in nature that you’ve gone swimming in?

 

8 thoughts on “Meet Me in Yellowstone

 1. Mahtavat maisemat! Sitä tuntee itsensä todella pieneksi tuollaisen keskellä. Mulla on jäänyt mieleen Amazonissa pulahdus. En uskaltanut uida siellä, mutta hyppäsin veneestä veteen ja heti takaisin.

  Like

  1. Hui! Aikamoista. Jotenkin mua pelottais siellä kaikenlaiset anakondat ja muut nilviäiset. Pelkään siis todella paljon matelijoita ja kaikkia liukkaita elukoita. 😀 Rohkea!

   Kiitos Laura! 🙂

   Like

  1. Mulla ihan sama. Siksi onkin nyt jotenkin kiva editoida ja jakaa näitä kun niistä tulee itsellekin hyvä fiilis ja reissunkin muistaa paljon elävämmin. Pyrkimys on nyt kevään aikana koostaa kaikista Canyonlands-reissun aikana otetuista klipeistä teille videot! 🙂

   Like

 2. Yellowstone ikävissäni löysin tieni lukemaan näitä sun vanhoja postauksia ja voi vääääääää että melkeen tulee tippa linssiin tuosta videosta.
  Kylä tuo firehole river tais olla itelläkin se kaikista mieleenpainuvin uimapaikka, tai no pulahdus paikka, uimaan ei siinä kohti mahtunut missä käytiin.
  Aikamoinen kokemus kun vaikka istuisit samassa paikkaa niin välillä tulee tulikuumaa vettä ja välillä jääkylmää.
  No, enää 7 viikkoa niin pääsen vihdoin takaisin ❤

  Like

  1. Sorry etten vastannut aiemmin… olin sun kommentoidessa reissussa Italiassa ja sitten se vaan jäi! Toivottavasti Yellowstone oli kaikkea mitä toivoitte tälläkin kertaa! Onhan se upea paikka! ❤

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s