Friends + Mountains = ♥

“I’ve come to realize that the only people I need in my life are the ones who need me in theirs even when I have nothing else to offer them but myself.         – Unknown

Kuinka ihania ovatkaan tosiystävät. Sellaiset ystävät, joihin voi aina luottaa tiukankin paikan tullen, joiden kanssa voi nauraa samoille asioille, joiden kanssa voi suunnitella uusia kujeita, joille voi soittaa ja itkeä kun elämä runtelee ja joille voi vastavuoroisesti tarjota olkapään heidän sitä tarvitessaan. On tosiystäviä joita ei välttämättä näe niin usein, mutta kohdatessa tuntuu aina siltä ettei välissä olisi vierähtänyt hetkeäkään. Nämä ystävät ovat kullanarvoisia. Toivon että omat tosiystäväni tietävät kuinka tärkeitä he ovat minulle, ja kuinka kiitollinen olen siitä että saan tarpeen tullen tukeutua heihin. Ystävien kanssa matkustaminen on parasta mitä elämä voi minulle tarjota. Aina on uusia seikkailuja joita suunnitella, ja seuraava palaa jo isolla liekillä. Siitä pian lisää. Siihen asti tässä teille taianomaisia hetkiä ystävieni kanssa Grand Tetonin kansallispuistossa.

True friends are so wonderful. The kind you can always trust, through thick and thin, the ones you can laugh with, the ones you can plan new adventures with, the ones you can call when life hits you hard and the ones you can offer a comforting shoulder when they need it. There are some true friends that you don’t see that often, but every time you meet it feels like not a single day had passed. These friends are worth their weight in gold. I hope that my own true friends know how important they are to me and how thankful I am that I can count on them even in a sticky situation. Traveling with friends is the best thing life can offer me. There are always new adventures to be planned and the next one is already burning bright. More about that soon. Until then, I’ll leave you with these magical moments with my friends in Grand Teton National Park.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s