Once in a Blue Moon… and a Red Mars

“The clearest way into the Universe is through a forest wilderness.”

 

— John Muir

Tiedättehän sanonnan “once in a blue moon”? Se tarkoittaa että jokin tapahtuu aniharvoin. Kuluneen kuukauden aikana emme kokeneet vain tätä sinistä kuuta, vaan lisäksi punaisen Marsin samanaikaisesti. Kun katsoin matkan aikana taivaalle, näin liudan kirkkaitakin kirkkaampia tähtiä, täyden kuun ja polttavan punaisen planeetan, jonka aluksi kuvittelin olevan pelkkä satelliitti. Ja kuin satelliitin tavoin, tämä matka veti minut mukaansa. Hieman poissa kiertoradaltani, mutta kuitenkin niin kohdallani eri ajassa ja eri paikassa. Poissa tavalliselta reitiltäni, mutta kuitenkin juuri oikeassa paikassa. Tämä matka ei tuonut mukanaan vain uskomattomia paikkoja ja kokemuksia, mutta myös ihmisiä. Ihmisiä joita olen rakastanut, joita rakastan, joihin rakastuin ja ihmisiä jotka saavat minut tuntemaan oloni rakastetuksi, välimatkasta huolimatta. Tämä matka oli aivan ainutlaatuinen, enkä malta kertoa teille siitä lisää.

You know that saying “once in a blue moon”? It means that something happens very rarely. While traveling this past month, we not only experienced a blue moon, but also a red Mars at the same time. For a while there, every time I looked up at the night sky there was a slew of brighter than bright stars, a full moon and a glaring red planet, which I at first thought was just a mere satellite. And like a satellite I was thrown on this trip. A little bit out of orbit, but much needing to be out in another time and in another space. Out of my usual surroundings, but still right where I belonged. Not only did this trip bring me incredible places and experiences, but it brought me people. People I’ve loved, people I still love, people I fell in love with and people who make me feel loved, even while I’m so far away. This trip was a once in a blue moon and once in a red mars kinda trip, and I can’t wait to tell you more about it.

Untitled

Lassen Volcanic National Park, CA

Untitled

Denali National Park, AK

Untitled

Mount Roberts, Juneau, AK

Untitled

Crater Lake National Park, OR

Untitled

Lake Tahoe, NV

Untitled

Denali National Park, AK

Untitled

Juneau, AK

Untitled

Lake Tahoe, NV

Untitled

Rowena Crest, OR

Untitled

Toketee Falls, OR

Untitled

Tioga Pass, Yosemite National Park, CA

Untitled

Homer Spit, AK

Untitled

Travertine Hot Springs, CA

Untitled

Lassen Volcanic National Park, CA

Untitled

Olympic National Park, WA

Untitled

Painted Hills, OR

Untitled

Oneonta Gorge, OR

Untitled

Tolsona, AK

Untitled

Crater Lake National Park, OR

Untitled

Lassen Volcanic National Park, CA

Untitled

Glacier Point, Yosemite National Park, CA

Untitled

Cannon Beach, OR

Untitled

Fort Bragg, CA

Untitled

HWY 101, Oregon Coast, OR

Untitled

Mono Lake, CA

Untitled

La Push, WA

Untitled

Yosemite National Park, CA

Untitled

Cannon Beach, OR

Untitled

Yosemite National Park, CA

Untitled

North Cascades National Park, WA

Untitled

Anchorage, AK

Kiitos matkaseuralaisilleni Siirille ja Reetalle. Kuvista, kokemuksista, kaikesta. Ja kiitos kaikille rakkailleni matkan varrella. Elämä on niin kaunista ja sitä kannattaa elää täysillä, joka ikinen päivä. Koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää.

Thank you to my travel companions Siiri and Reetta. For the images, the experiences, everything. And thank you to all my loved ones along the way. Life is beautiful and needs to be lived to the fullest, every day. You never know what’s gonna happen.

10 thoughts on “Once in a Blue Moon… and a Red Mars

  1. Kiitos Jerry. Haluaisin toivoa, että koettiin sellaisia hetkiä jotka tulevat vaikuttamaan elämään laajemmallakin tasolla vielä vuosien ajan. 🙂

   Like

 1. Ah kuinka ihanaa ja aivan mahtavia kuvia! Odotan innolla tarinoita – snäppejä on ollut kiva seurata. Toivottavasti nähdään pian! 🙂

  Like

  1. Ihana että oot seurannut snäppejä. Niitä olikin välillä haastava saada eetteriin kuuluvuuden ja hitaiden yhteyksien takia. Mutta onneksi näin niiden eteen vaivaa jos edes sinä olet katsellut… nähdään ehdottomasti pian. Heti kun sulle sopii! Täällä olen Suomen kamaralla nyt parisen kuukautta ainakin. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s