In Alaska

“The night is nearly over; the day is almost here. So let us put aside the deeds of darkness and put on the armor of light.”

— Rom 13:12

Maailmassa on tällä hetkellä niin paljon synkkyyttä, että päätin piristää sitä hieman keväisillä muistoilla Alaskasta. Viime vuoden toukokuussa kuvatut pätkät tuntuvat kuin eiliseltä ja hymynkare huulilla olen katsellut niitä läpi. Tervetuloa mukaan kahden viikon reissulle Alaskaan, joka on nyt koostettu kolmeen minuuttiin!

There is so much darkness in the world right now, that I decided to brighten it a bit with some springtime memories from Alaska. These clips filmed just last May still feel like yesterday and I’ve been going through them with a big smile on my face. Come along on a two week journey to Alaska, now condensed into three minutes!

 

2 thoughts on “In Alaska

  1. Alaskan reissu onkin meilläkin vihdoinkin hahmotelmissa – kunhan ensin saadaan USA:n viisumiasiat kuntoon. Helppona vaihtoehtona olemme suunnittelemassa risteilyä Sewardista Vancouveriin loppukesästä. Saa nähdä päästäänkö toteutukseen asti!

    Like

    1. Toivottavasti saatte viisumiasiat järjestettyä ja pääsette näkemään Alaskaa! Itselläkin suunnitelmissa olla Alaskassa kesällä ehkä parikin kertaa…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s